Entourage

Entourage (2015)

The ride ain't over

Reviews (1)

Frietgezicht

Avatar

Als liefhebber van de serie heb ik toch wel genoten van deze film.
Leuke humor(soms geslaagd en soms niet) en gewoon wel leuk om na zo'n tijd de karakters weer allemaal te zien. Ik zou geen nieuw seizoen worden maar zo'n uitgerekte aflevering(meer is het niet) is toch wel weer vermakelijk.

Sloan eindelijk een keer op het grote doek bewonderen is al de moeite waard :P en leuk om Haley Joel Osment weer te zien(wat ziet die eruit,begrijp waarom er na The Sixth Sense als volwassene geen echte carriere meer voor hem inzit)

Het verhaal heeft bizar weinig om het lijf zelfs voor zo'n film en is een excuus zodat alle personages wat meemaken. De cameo's zijn ook leuk omdat je continu denkt oh daar heb je Henry of Neeson en de mooie meiden en humor houden de vaart er goed in. Jammer alleen dat het huwelijk van onze homo-vriend beperkt blijft tot een kort stukje in de aftiteling waar ik mij juist verheugde op een raar huwelijk waar alles samenkwam en dat sommige dingen wel erg worden afgeraffeld(Sloan is een knapperd maar haar karakter komt nu wel erg lachwekkend over als iemand zegt met 2 vrouwen seks te hebben gehad de dag ervoor en toch wil ze uit het niks weer een relatie omdat ze toch zwanger is ofzo) en laat de bro maar een prijs winnen enz.

Geen dingen waar ik mij echt aan stoor omdat ik geen hoge verwachtingen had.
Als fan van de serie prima filmpje,als je de serie niet hebt gezien dan denk ik dat je dit beter kunt overslaan.

7