Pedagogisch verantwoorde trage kinderfilm in een roze jasje.
play

3,9 details

  • 72 Min
  • Familiefilm
  • Duitsland
  • Frankrijk
72 Min Duitsland

In het feeënrijk Rosarien genieten prinses Lillifee en haar vrienden van een stralende zomerdag. Maar op een nacht verschijnt de eenhoorn Rosalie in één van Lillifees dromen, waarin zij de prinses dringend om hulp smeekt. Lillifee moet voor haar baby Lucy zorgen. Wanneer Lillifee uit deze droom ontwaakt, ontdekt ze dat Lucy haar droom op een magische wijze heeft verlaten en dat deze baby nu op haar bed zit. Maar wat is er dan met Rosalie gebeurd? Lillifee besluit om Lucy terug naar haar moeder te brengen en samen met haar vrienden brengt zij de eenhoorn-baby naar het naburige land Bluetopia.

Alt titel
Prinzessin Lillifee und das kleine Einhorn
Regie
Ansgar Niebuhr
Hubert Weiland
Cast
Max Felder, Sabine Bohlmann, Maresa Sedlmeier, Stefan Günther, Carin Tietze, Gudo Hoegel, Julia Haacke, Sandra Schwittau, Jochen Striebeck, Patrick Roche, Roman Wolko, Dagmar Dempe.
Release
01.01.2011
Release NL
18.04.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Ansgar Niebuhr, Hubert Weiland | Cast (stemmen): Lottie Hellingman (Prinses Lillifee), Stephan Holwerda (Pupsi), Roel Vankerckhoven (Staal), Donna Vrijhof (Rosalie), e.a. | Speelduur: 69 minuten | Jaar: 2011

In alweer haar tweede film droomt Prinses Lillifee over een baby eenhoorn. Het is de baby van haar vriendin Rosalie. Wanneer Lillifee wakker wordt, is baby Lucy op magische wijze uit haar droom gestapt en zit Lucy ineens bij Lillifee op bed. Samen met haar vriendjes besluit Lillifee Lucy terug naar haar ouders te brengen. Hiervoor moet de groep naar buurland Bluetopia. Bij aankomst blijkt winterkoning Staal het rijk in een diepe winterslaap te hebben gebracht. Hij heeft alles en iedereen bevroren. Ook de ouders van Lucy. Zal het Lillifee en haar vriendjes lukken om Staal van de troon te stoten?

Prinses Lillifee woont in Pinkovia en dat mag je als kijker aan alles terugzien. Werkelijk alles rondom het meisje bestaat uit roze elementen. Een paradijs op aarde voor echte meisje-meisjes, die waarschijnlijk ook over de enorme lading aan Prinses Lillifee-artikelen beschikken. Van haarspeldjes tot speelgoed, van kleding tot bureauspullen, van kinderbestek tot de van suiker overladen veel te zoete Prinses Lillifee cupcakes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is te krijgen.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Prinses Lillifee en de kleine Eenhoorn

acties