Sex Tape

Sex Tape (2014)

The chase to erase begins in 2014

Reviews (2)

Olrik

Avatar

Wat een domme film...
Toen ik de naam van de film hoorde verwachtte ik er al niet bijster veel van, maar er was altijd nog de hoop dat het een verassende film zou kunnen zijn, maar nee dus.
Sex Tape is een volstrekt belachelijke komedie met flauwe grappen, middelmatig tot slecht acteerwerk, een rommelige plot en de meest rare scènes die je je maar voor kunt stellen.
Jason Segel en Cameron Diaz proberen nog tussen alle stomme grappen door redelijke rollen af te leveren, maar dit vergaat hun niet al te best en ze zullen zich wel bedenken waarom ze in hemelsnaam in zee zijn gegaan met dit project.
De hoeveelheid poep en pies vielen op zich wel mee door de loop van de film en eigenlijk vond ik de film op sommige momenten te weinig poep en pies hebben, want hoewel deze grappen meestal vreselijk flouw zijn heb je dan toch tenminste een beetje lol, maar dat ontbreekt geheel in deze film.
Sex Tape doet op geen enkel vlak iets nieuws en weet niet goed te beseffen dat de kijker maar een ding wilt tijdens een komedie: lachen!

3.5 / 10

Glennekeeeee

Avatar

Een film met zo een titel moet uit de bocht durven gaan maar spijtig genoeg blijft deze film véél te braaf en zijn segel en diaz niet echt een overtuigend koppel. waarom deze film R- rated is weet ik zelfs niet, nuja ze zijn in amerika wel preuts maar toch. vond dit maar flauw en braaf en als ik naar een film ga zien met deze titel dan verwacht ik een groffere, stoutere, veel meer flirtend met het randje-film en uiteindelijk is het een komedie geworden die mooi tussen de lijnen kleurt.

4/10