Wild Hogs (2007)

Four guys from the suburbs hit the road... and the road hit back.

Klinkt geinig, maar wacht... Tim Allen speelt één van de hoofdrollen...
play

5,0 details

  • 100 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Verenigde Staten
100 Min Verenigde Staten

Vier vrienden in een midlifecrisis, Doug (Tim Allen), Woody (John Travolta), Bobby (Martin Lawrence) en Dudley (William H. Macy), besluiten hun geroutineerde en doorsnee leven een andere draai te geven en beginnen aan een freewheeling trip op de motor. Na lang dromen van een tijdelijke bevrijding van hun zware banen en familieverantwoordelijkheden, kunnen zij niet wachten de vrijheid van echte motorrijders te voelen. Maar deze reis verloopt niet geheel vlekkeloos. Ze ontdekken een wereld die zoveel meer biedt dan ze ooit hadden verwacht....

Regie
Walt Becker
Cast
John Travolta, Martin Lawrence, Ray Liotta, Tim Allen, Marisa Tomei, William H. Macy, Kevin Durand, Stephen Tobolowsky, M.C. Gainey, Jill Hennessy, Tichina Arnold, Drew Sidora, Jason Sklar, Randy Sklar, Dominic Janes.
Release
02.03.2007

Filmtotaal Recensie

Regie: Walt Becker | Cast: Tim Allen (Doug Madsen), John Travolta (Woody Stevens), Martin Lawrence (Bobby Davis), William H. Macy (Dudley Frank), Ray Liotta (Jack), Marisa Tomei (Maggie) | Speelduur: 100 minuten | Jaar: 2007

Vijftig euro voor degene die één héle goede film kan noemen met Tim Allen in de hoofdrol. En nee, zijn stemmenrollen in Toy Story tellen niet mee. Precies. Die zijn er niet. Daarom is het ook niet zo verwonderlijk dat menig potentiële toeschouwer wordt afgeschrikt door zijn naam op het affiche van Wild Hogs. Maar in deze film is zijn trage spel en plofferige hoofd zowaar op zijn plaats. Daarnaast heeft hij het geluk een aantal erg goede medespelers naast zich te hebben zoals de altijd goede William H. Macy die boven iedereen uitsteekt.

Het verhaal is in één regel samen te vatten: vier vrienden van middelbare leeftijd vertrekken met hun Harleys op een roadtrip en komen zichzelf, anderen en hier en daar een confrontatie op hun weg tegen. Die confrontaties hebben voornamelijk te maken met de Del Fuegos, een échte bikergang die de Wild Hogs van een van hun Harleys berooft. Dat laten de stoere mannen natuurlijk niet op zich zitten!

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Wild Hogs Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

adofmirosch

"...Mag van mij wel een vervolg komen...."

Cozymentim

"...Kan nu al niet wachten tot het Zaterdag avond is. Geweldige film. Van mij 10.0 punt...."

spock

"...Best een aardig filmpje alleen jammer dat Martin Lawrence er in speelt...."

Wild Hogs

acties