Bad Neighbours (2014)

The battle for the street begins.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

Heerlijke komedie met een zoals altijd degelijke zichzelf spelende rogen maar vooral een verrassende efron die toch meer en meer laat blijken van alle markten thuis te zijn. het verhaal is simpel maar de film word dan ook gedragen door het simpele idee en hoe de sterk spelende cast omgaan met die conflicten en naar het publiek overbrengen. de film gaat soms wat over the top maar heeft dat misschien wel nodig omdat zowel de locaties als het verhaal zich steeds in hetzelfde plaatsje schuilen en de moppen dan ook vaak variaties zijn op elkaar maar voor mij kwam het zeker niet storend over en ik vond het meer dan een geslaagde komedie.

Olrik

Avatar

Wat een teleurstellende film...
Na 22 Jumpstreet bleek Bad Neightbours volgens veel mensen de beste komedie van de zomer te zijn, maar na deze film te hebben gezien heb ik daar grote twijfels over.
De film wordt door veel mensen omschreven als een hilarische komedie met veel geslaagde grappen en goed uitgewerkte personages, maar hier ontbrak juist alles aan en ik bleef met veel ergenis achter nadat de film was afgelopen.
De twee hoofdrollen zijn in deze film weggelegd voor Seth Rogen en Rose Byrne die een echtpaar spelen met een net geboren kind, maar hun rustige leven lijkt voorbij te zijn als er een hele groep studenten naast hun komen wonen onder leiding van Seth Afron.
Seth Rogen en Rose Byrne spelen niet onaardig, maar zijn op sommige momenten erg irritant en onnozel bezig en de studenten hadden amper karakterontwikkeling en bleven de gehele film meer op de achtergrond.
Het verhaal had beslist potentie, maar doordat het verhaal uiterst ongeloofwaardig was en vol zat met de meest irritante personages is de kans om een goede komedie neer te zetten compleet weggegooid.
Bad Neightbours zit vol met de meest flouwe poep en pies grappen die steeds maar terug blijven keren en waar je op een gegeven moment schoon genoeg van hebt.
Het acteerwerk was zwaar middelmatig, de grappen waren verschrikkelijk en de personages waren slecht uitgewerkt, wat moet ik nog meer zeggen?

4.0 / 10