Bad Neighbours

Bad Neighbours (2014)

The battle for the street begins.

Reviews (1)

Olrik

Avatar

Wat een teleurstellende film...
Na 22 Jumpstreet bleek Bad Neightbours volgens veel mensen de beste komedie van de zomer te zijn, maar na deze film te hebben gezien heb ik daar grote twijfels over.
De film wordt door veel mensen omschreven als een hilarische komedie met veel geslaagde grappen en goed uitgewerkte personages, maar hier ontbrak juist alles aan en ik bleef met veel ergenis achter nadat de film was afgelopen.
De twee hoofdrollen zijn in deze film weggelegd voor Seth Rogen en Rose Byrne die een echtpaar spelen met een net geboren kind, maar hun rustige leven lijkt voorbij te zijn als er een hele groep studenten naast hun komen wonen onder leiding van Seth Afron.
Seth Rogen en Rose Byrne spelen niet onaardig, maar zijn op sommige momenten erg irritant en onnozel bezig en de studenten hadden amper karakterontwikkeling en bleven de gehele film meer op de achtergrond.
Het verhaal had beslist potentie, maar doordat het verhaal uiterst ongeloofwaardig was en vol zat met de meest irritante personages is de kans om een goede komedie neer te zetten compleet weggegooid.
Bad Neightbours zit vol met de meest flouwe poep en pies grappen die steeds maar terug blijven keren en waar je op een gegeven moment schoon genoeg van hebt.
Het acteerwerk was zwaar middelmatig, de grappen waren verschrikkelijk en de personages waren slecht uitgewerkt, wat moet ik nog meer zeggen?

4.0 / 10