Homefront (2013)

How far would you go to protect your home?

Reviews (2)

Tarkus

Avatar

Ik vond dit weer een goede film, met Jason Statham in de rol die hij het best speelt, die van de rondknokkende flik.
Het verhaal is ook redelijk goed, geschreven door Sylvester Stallone nota bene.
Ik heb er weinig of niets op aan te merken op deze prent, puur actie die je van deze hoofdrolspeler gewend bent, en daar is niets verkeerd mee.
Goede rollen ook van James Franco en Winona Ryder, die blijkbaar terug wat rollen krijgt aangeboden in films na haar 'diefstal-avontuur'.

jaime91

Avatar

In het vorig jaar verschenen Hummingbird liet Statham al zien dat hij meer te bieden heeft dan alleen maar de stoere actieheld zijn die botten breekt. En hoewel die film wat tegenviel, wat overigens niet aan Statham lag kan ik het zeker waarderen dat Statham meer kwaliteiten van zichzelf laat zien, en ook meer wil dan alleen die stoere actieheld zijn.

In deze film is de combinatie van actie en drama wat mij betreft veel beter! Homefront heeft meer actiescenes maar daarnaast ook goede acteerprestaties van de hele cast. Statham heeft ook een goede klik met zijn film dochtertje Izabela Vidovic en ik vond hem ook geloofwaardig als vader. Daarnaast is James Franco een prima badguy. Al heb ik sterkere acteerprestaties van hem gezien, maar met het materiaal wat hij krijgt doet hij het prima. Kate Bosworth vond ik persoonlijk de sterkste rol neerzetten. Hoewel ze maar een bijrol speelt, is ze echt verrassend goed!

Conclusie: Homefront is zeker niets nieuws onder de zon, maar dat maakt deze film ook zeker niet slecht. Deze film heeft een goede combinatie van actie en drama, goede acteerprestaties van de hele cast en ik heb me er anderhalf uur prima mee vermaakt.