In de basis niet onaardige film lijdt onder goedkope poep-, pies- en kotsgrappen.
play

6,1 details

  • 87 Min
  • Komedie
  • Nederland
87 Min Nederland

Max (Haars), een jongen die werkzaam is in een videotheek, en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends) zijn dikke maatjes. Ze zijn niet bepaald vies van een drankje of een jointje, en ze gaan ook vaak genoeg achter de vrouwtjes aan. De broers hebben ooit iets met elkaar afgesproken, namelijk dat ze nooit aan een relatie zouden beginnen. Maar dan komt de knappe Anna (Hoeks) om de hoek kijken en het duurt niet lang voordat Max en Jules beiden verliefd op haar worden.

Regie
Steffen Haars
Flip Van der Kuil
Cast
Jennifer Hoffman, Birgit Schuurman, Sylvia Hoeks, Bo Maerten, Theo Maassen, Raymond Thiry, Ton Kas, Huub Smit, Niels Verkooyen, Ferdi Stofmeel, Eva Duijvestein, Flip Van der Kuil, Tim Haars, Nick Golterman, Steffen Haars, Juliette van Ardenne, Henry Van Loon, Bert Hana, Daniël Arends, Celine Prins, Wynn Heliczer.
Release
05.12.2013
Release NL
05.12.2013
Release DVD
08.04.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Steffen Haars en Flip van der Kuil | Cast: Tim Haars (Max), Daniël Arends (Jules), Henry van Loon (Rene), Sylvia Hoeks (Anna), Jennifer Hoffman (Suzanne), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2013

De blonde Max en de donkere Jules groeien als broers op in een op zijn zachtst uitgedrukt weinig liefdevol huishouden. Nadat hun moeder hen verlaten heeft, sluiten de broers een pact om allebei nooit een vriendin te nemen. Zo gebeurt het dat de broers tegen de dertig lopen en nog steeds het leven leiden van een beginnende student. Nog geen duidelijke visie op de toekomst, geen spetterende carrière, maar wel bier en tieten! Ze genieten met volle teugen van hun vrijheid. Tot de broers Anna ontmoeten en hun principes langzamerhand steeds minder scherp worden.

De film begint met een verrassende opening in retrogamestijl, die menig twintiger en dertiger zal doen terugdenken aan hun eerste Nintendo-ervaringen. Deze sentimentele noot en de twee schattige jochies op de bank worden helaas al snel overschaduwd door het iets te overtrokken gescheld van vader en moeder. De eerste steekjes beginnen te vallen.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Bro's Before Ho's Nieuwsberichten

Laatste reacties

pringles

"...Leuk voor een keertje, jammer dat de makers zich weer laten verleiden tot New kids humor..."