Video

Laatste trailer 'Bro's Before Ho's'

Geregisseerd door de mannen achter 'New Kids'.

door Jim Pedd op 11.11.2013 om 11:37 in Video
Eyeworks heeft wat alweer de laatste trailer is van Bro's Before Ho's vrijgegeven, de Nederlandse komedie van regisseurs Steffen Haars en Flip van der Kuil. Zij brachten ons in het verleden het mateloos populaire New Kids, dus de verwachtingen zijn hooggespannen. Hieronder de trailer.

Bro’s before Ho’s gaat over Max (Tim Haars) en zijn adoptiebroer Jules (Daniël Arends). De twee zijn niet bepaald vies van een drankje of een jointje en gaan dan ook vaak genoeg achter de vrouwen aan. Ze hebben één afspraak: ze zullen nooit aan een relatie beginnen. Maar als de knappe Anna (Sylvia Hoeks) om de hoek komt kijken, worden zowel Max als Jules verliefd op haar. Met de nodige problemen asl gevolg. Bro's Before Ho's draait vanaf 5 december in de Nederlandse bioscopen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Er zal wel een publiek voor zijn, maar mij zegt dit nu eens echt weer helemaal niks.

Banned

Avatar

Gelukkig dat men in België het geld goed spendeert wat betreft productie steun...

jaime91

Avatar

Dit is zo dom dat het grappig is. :W

Muufley

Avatar

"Geregisseerd door de mannen achter 'New Kids'". Alsof ik enig idee zou moeten hebben wat "New Kids" is en of het überhoubt een aanmoediging zou zijn om deze film te gaan zien....bwhahahahahaha

Jonathancrane

Avatar

Banned "Gelukkig dat men in België het geld goed spendeert wat betreft productie steun..."


Niet gaan overdrijven, we hebben allemaal die K3 films gezien :P

Kilian

Avatar

Vind het nog niet eens superslecht.
Leuk thema!

Ed Crane

Avatar

Muufley ""Geregisseerd door de mannen achter 'New Kids'". Alsof ik enig idee zou moeten hebben wat "New Kids" is en of het überhoubt een aanmoediging zou zijn om deze film te gaan zien....bwhahahahahaha"


Als je enigszins een filmkenner was dan had je dat inderdaad geweten. Zelfs in Duitsland heeft die film minstens een week op nummer 1 gestaan qua bioscoopbezoek :P

Frietgezicht

Avatar

Ed Crane "Als je enigszins een filmkenner was dan had je dat inderdaad geweten. Zelfs in Duitsland heeft die film minstens een week op nummer 1 gestaan qua bioscoopbezoek :P"


Idd. En zijn hahahaha slaan ook nergens op. Wat als 'New Kids' een drama is van hoog niveau. Maar hij denkt altijd stoer te zijn door dom te doen. Ik weet tenminste dat ik dom heb en een psychiater nodig heb want New Kids is lache! (Deel 1,bij deel 2 had ik al beetje gehad)

Giiow

Avatar

Ben vanavond naar een Speciale Voorpremière voor YouTube partners, laat erna weten hoe hij was!

NieuwsFilm

meest populair