Walk of Shame (2014)

Awesome night. Epic aftermath.

Elizabeth Banks als verdwaalde nieuwslezeres die in haar uitgaanskledij op tijd in de studio moet zien te komen.
play

4,6 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

De droom van een verslaggeefster, om nieuwsanchor te worden, komt in het gevaar als haar one-night stand haar in Los Angeles achterlaat zonder telefoon, auto, identiteitsbewijs of geld, en slechts acht uur om naar het belangrijkste sollicitatiegesprek van haar leven te gaan.

Regie
Steven Brill
Cast
Elizabeth Banks, James Marsden, Ken Davitian, Gillian Jacobs, Bryan Callen, Sarah Wright, Ethan Suplee, Davon McDonald, Larry Gilliard Jr., Bill Burr, Oliver Hudson, Eric Etebari, Alphonso McAuley, Carol Mansell, Jacob Timothy Manown.
Budget
$ 15.000.000
Opbrengst
$ 59.209
Release
02.05.2014
Release NL
22.05.2014
Release DVD
23.09.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven Brill | Cast: Elizabeth Banks (Meghan), James Marsden (Gordon), Gillian Jacobs (Rose), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2014

Drank maakt meer kapot dan je lief is, daar kunnen veel filmpersonages wel over meepraten. In komedies zagen we het al veelvuldig terugkeren, zeker na het succes van The Hangover-reeks. Het uitgangspunt is niet bepaald origineel meer, maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn als de humor fris, vindingrijk en afwisselend genoeg is (zoals in het eerste Hangover-deel). Jammer genoeg is dat geenszins het geval bij Walk of Shame.

Met een goede premisse kom je een heel eind, maar regisseur Steven Brill - bekend van middelmatige komedies als Mr. Deeds en Without a Paddle - lijkt niet te hebben begrepen dat een film toch meer nodig heeft om komisch te zijn en te blijven. Zijn nieuwste komedie leunt op één grap, die compleet wordt uitgemolken: door haar knalgele jurkje wordt nieuwslezeres Meghan aangezien voor prostituee. Keer op keer. En eigenlijk is het de eerste maal al niet echt iets om je om te bescheuren.

videotrailers & clips

alle artikelen (3)

Walk of Shame Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Heel flauwe komedie. Vond er niet veel aan....."

Walk of Shame

acties