Wolves (2014)

Unleash the beast

5,1 details

  • 91 Min
  • Actie
  • Horror
  • Frankrijk
  • Canada
91 Min Frankrijk

Cayden Richards is achttien jaar oud en heeft het allemaal. Hij is de aanvoerder van het footballteam van zijn school, haalt goede cijfers en heeft een bloedmooie vriendin. Maar op een nacht worden zijn ouders op brute wijze vermoord en ontdekt hij een wilde wolf te zijn. Hij slaat op de vlucht en komt uit bij het stadje Lupine Ridge, waar twee groepen weerwolven op voet van oorlog staan met elkaar.

Regie
David Hayter
Cast
Jason Momoa, Lucas Till, Stephen McHattie, John Pyper-Ferguson, Alain Moussi, Merritt Patterson, Jennifer Hale, Matthew Currie Holmes, Miriam McDonald, Adam Butcher, Kaitlyn Wong, Melanie Scrofano, Adam MacDonald, Robert Homer Mollohan, Azra Valani.
Budget
$ 18.000.000
Release
28.08.2014
Release NL
08.01.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: David Hayter | Cast: Lucas Till (Cayden Richards), Jason Momoa (Connor), Merrit Patterson (Angelina Timmins), e.a. | Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2014

Volwassen worden valt niet mee, zeker als er naast alle tienerhormonen ook nog magische krachten door je lichaam heen gieren. Komt dat uitgangspunt bekend voor? Dat zou goed kunnen, want de afgelopen jaren wordt het filmpubliek ermee doodgegooid. Tientallen makers hopen de nieuwe Twilight in handen te hebben. Wolves doet een poging door met een minder brave variant op de proppen te komen.

Een aardig idee, maar in handen van schrijver en debuterend regisseur David Hayter komt er weinig flitsends uit naar voren. Met een zichtbaar laag budget heeft Wolves regelmatig iets weg van een film die je in ergens in een uitverkoopbak zou kunnen vinden. Dat de actiehorror toch in de Nederlandse bioscopen verschijnt, heeft waarschijnlijk te maken met de naam die Hayter als scenarist heeft opgebouwd.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

Wolves Nieuwsberichten

Laatste reacties

Tarkus

"...Er zijn de laatste tijd tal van weerwolvenfilms gemaakt. Ook dit is er dus weer een, maar ik vond h......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Wolves

acties