A Walk in the Woods (2015)

When you push yourself to the edge, the real fun begins.

Robert Redford en Nick Nolte worden verkwanseld in deze dramedy over een stoutmoedige wandeltocht.
play

5,8 details

  • 104 Min
  • Avontuur
  • Komedie
  • Drama
  • Biografie
  • Verenigde Staten
104 Min Verenigde Staten

Na twee decennia in Engeland doorgebracht te hebben, keert Bill Bryson terug naar de Verenigde Staten. Hij gelooft dat de beste manier om weer gevoel te krijgen met zijn thuisland, is door met een van zijn beste vrienden het pad over de Appelachia te lopen.

Regie
Ken Kwapis
Cast
Robert Redford, Emma Thompson, Nick Nolte, Mary Steenburgen, Nick Offerman, Kristen Schaal, R. Keith Harris, Linds Edwards, Hayley Lovitt, Randall Newsome, Derek Krantz, Tucker Meek, Gaia Wise, Andrew Vogel, Susan McPhail.
Release
02.09.2015
Release NL
17.12.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Ken Kwapis | Cast: Robert Redford (Bill Bryson), Nick Nolte (Stephen Katz), Emma Thompson (Catherine Bryson), Mary Steenburgen (Jeannie), Nick Offerman (REI Dave), Kristen Schaal (Mary Ellen) | Speelduur: 104 minuten | Jaar: 2015

Iedereen heeft wel eens die avontuurlijke neiging gehad om die ene uitgestelde reis eens te maken, dat plekje te bezoeken waar je van droomt of gewoonweg je tuin uit te lopen met een flinke rugzak en maar te zien waar je terechtkomt. In A Walk in the Woods, gebaseerd op het gelijknamige boek, proberen Robert Redford en Nick Nolte ons te overtuigen dat je hier nooit te oud voor bent. Tegen beter weten in en alle adviezen wegwuivend maakt het volwassen bromanceduo de ambitieuze stap om de Appalachian Trail te lopen, een buitensporig lange wandelroute van ruim drieduizend kilometer waarvan de gemiddelde gezonde twintiger het einde niet haalt.

Misschien dat de synopsis de verwachting schept van een semidramatische midlifecrisisfilm. Het zit er niet heel ver vanaf, maar de toon betreft eerder die van een tienerroadtrip. Maar dan wel met rimpelige en rochelende oude mannen die er een zogenaamd wervelend avontuur van herontdekking van maken te midden van het prachtige Amerikaanse landschap. De af en toe pittoreske vergezichten gaan echter vergezeld van stuitende discussies. Niet om spijt en gemiste kansen of volwassen onderwerpen die je zou verwachten van de sterspelers, maar voornamelijk over berenvechten, batsen en buikwinden.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

A Walk in the Woods Nieuwsberichten

Laatste reacties

Glennekeeeee

"...[quote=Mirost]De zeer begaafde en galante Redford heeft voor Nick Nolte in deze stille nadagen van d......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

A Walk in the Woods

acties