And So It Goes (2014)

There Are A Million Reasons Not To Like Oren Little. Just Ask Everyone.

5,0 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
94 Min Verenigde Staten

Een egocentrische makelaar roept de hulp van zijn buurman in, als hij plotseling moet letten op de kleindochter waarvan hij nooit wist dat ze bestond.

Regie
Rob Reiner
Cast
Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Annie Parisse, Yaya DaCosta, Frances Sternhagen, Austin Lysy, Scott Shepherd, Luke Robertson, Frankie Valli, Andy Karl, Maurice Jones, Maxwell Simkins, Michael Terra, Sawyer Tanner Simpkins.
Budget
$ 30.000.000
Opbrengst
$ 25.312.387
Release
25.07.2014
Release NL
07.08.2014
Release DVD
27.01.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Rob Reiner | Cast: Michael Douglas (Oren Little), Diane Keaton (Leah), Sterling Jerins (Sarah), Frances Sternhagen (Claire), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2014

Sinds de dood van zijn vrouw is makelaar Oren Little een naar mannetje geworden. Het lukt hem bovendien maar niet om van zijn miljoenenwoning af te komen nu hij weduwnaar is. Oren is niet alleen star in het vasthouden van de vraagprijs van zijn woning, hij doet ook niet echt zijn best om aardig gevonden te worden. Het onderhouden van sociale contacten en empathisch vermogen behoren niet tot zijn sterkste kanten. Kinderen en honden vindt hij maar lastpakken. Orens buren moeten vooral niet te veel herrie maken en hem met rust laten. Met zijn zoon heeft Oren al jaren geen contact meer. De verrassing is dan ook groot als zoonlief op de stoep staat en zijn dochter bij Oren dumpt omdat hij de bak in moet. Zal zijn kleindochter Sarah ijskonijn Oren kunnen ontdooien?

En dan is er in Rob Reiners nieuwste nog buurvrouw Leah. De oude vrijster die slaapverwekkende loungemuziek zingt in suffe tenten die nog net niet door kunnen gaan voor bejaardensoci√ęteiten. Een hartelijke vrouw die voor iedereen klaar staat en zichzelf een beetje wegcijfert, tussen haar nummers door pijnlijk te veel uitweidt over haar overleden echtgenoot en te pas en te onpas in huilen uitbarst. Uitgerekend deze huilebalk moet het zien te rooien naast beroepschagrijn Little. De komst van het kind werpt echter nieuw licht op de burenrelatie, waarvan je al van meet af aan op je klompen kan aanvoelen dat er meer inzit. Voor het evidente zich aandient, moet Reiner ons en zijn personages eerst nog door een serie tenenkrommend exercities heen slepen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

And So It Goes Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Paulusie

"...Leuk maar wel voorspelbaar..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

And So It Goes

acties