The Intern (2015)

Experience never gets old.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr. Hulot

Avatar

Ik vond het een aangename film om naar te kijken. Dat komt wat mij betreft door Hathaway en De Niro, die allebei lol in hun werk hebben en karakters spelen die net buiten hun comfort zone liggen. En als De Niro in de achteruitkijkspiegel kijkt naar Hathaway's dochter (in de film), die het ook heel goed doet, trouwens, kun je zien dat hij een topacteur is: hij kijkt vertederd, maar hij heeft net iets gezien dat niet OK is, en dat lees je van zijn gezicht zonder dat hij een spier vertrekt.
Het is de hele tijd lekker weer, alles ziet er geruststellend uit, en iedereen zorgt een beetje voor elkaar, zonder dat het een kleffe bedoening wordt. Groot pre is voor mij dat er geen bruiloft in zit, maar wel een aanzoek om in het zelfde graf te eindigen. De muziek is helaas vreselijk, desondanks raad ik deze aan.

MovieMazzter

Avatar

Normaal gesproken een genre films dat mij niet aanspreekt en die twijfels werden zeker in het begin van de film bevestigd. Toch ontwikkelt de film zich daarna beter dankzij Robert De Niro en Anne Hathaway in een film die de toets der kritiek wel overleeft. De film bevat uiteraard tal van typisch Ameriikaanse elementen en tranentrekkers, maar heeft wel een aardige vibe en hoog feel-good factor. Als je ervan houdt wellicht een toppertje maar ik hou het bij een 6/10. Leuk voor een keertje.