Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

Killer Joe(2011)

"...Knappe, maar schokkende film over de andere kant van The American Family..."

Pleasantville(1998)

"...Een film die het leukst is als je hem helemaal onvoorbereid ziet...."

Terminator 2(1991)

"...Een tijdloze klassieker in een genre dat normaal razendsnel ouderwets wordt. ..."

Crimson Peak(2015)

"...Een slappe vertoning, slap gefilmd in een ijzersterk decor...."

The Lady Vanishes(1938)

"...Geen grote Hitchcock-thriller, wel een mooi tijdsdocument met aanstekelijk onbezorgde hoofdrolspelers...."

Laatste reacties

"...Ik zag deze film vandaag en er heerst hier een oorverdovende stilte. Zo slecht is deze film toch niet. Hij is weliswaar een beetje bedachtzaam en traag, en het scenario blinkt niet uit in originaliteit. Maar het is een geslaagde mix van voor Amerikaa......"
Larry Crowne
"...Ik vond het ook een verrassend aardige film over een thema dat me nou niet meteen aansprak. Mede door een goed spelende Ronan werd ik meteen in het verhaal getrokken. Het New Yorkse deel vond ik van hoog niveau. De gesprekken aan tafel bij de hospita......"
Brooklyn
"...Nog nooit heb ik zo'n slechte film gezien van Nederlandse bodem, en dat zegt iets. Denk aan een nachtmerrie-achtig lange aflevering van SpangaS of Brugklas met het scenario van een bouquet-reeks romannetje, maar dan véél pretentieuzer en gespeeld doo......"
Get Lost!
"...Ik twijfel wat ik het vreselijkst vind aan deze film: de dialogen, die lijken te zijn geschreven door een twaalfjarige, de kitscherige "muziek", die constant iets lijkt te willen benadrukken dat er niet is, of het acteerwerk. Ik denk het laatste. Het......"
Solomon Kane
"...Een aardige, zij het soms wat slome film over een vrij normaal gezin dat bestaat van het ontvoeren van rijke mensen, soms uit de directe omgeving. Verbazend vond ik, hoe vanzelfsprekend dit verschijnsel blijkbaar is/was in Argentinië: iedereen in de......"
El Clan

laatste ratings

5,3
Larry Crowne (2011)
Larry Crowne (2011)
7,7
Rush (2013)
Rush (2013)
7,7
Hot Fuzz (2007)
Hot Fuzz (2007)

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.