Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

God's Pocket(2014)

"...Subtiel grof en hilarisch treurig pareltje..."

Shooter(2007)

"...Onzinnige geweldsfilm met zinnige kijk op de Amerikaanse politiek..."

In the Name of Your Daughter(2018)

"...Broodnodige, maar brave film over de strijd tegen meisjesbesnijdenis in Tanzania..."

Driving with Selvi(2015)

"...warme documentaire over een verbijsterend Indiaas vrouwenleven..."

De Grote Zwaen(2015)

"...Wisselvallige, emotieloze misdaadfilm met kleine oplevinkjes...."

Laatste reacties

"...Ik ben het roerend eens met de laatste alinea van deze recensie, maar als je per se de hele inhoud van de film wilt weggeven in je beschrijving, moet je het wel goed doen. (SPOILER ALERT) Als Marina Vidal, die van beroep serveerster is en het zingen......"
Una Mujer Fantástica
"...Het is ongebruikelijk voor Arjan Welles, maar deze recensie rammelt. En dan heb ik het niet over zijn oordeel over de film, maar wel over hoe hij dat formuleert en onderbouwt. Mijn ogen struikelden al een beetje over twee keer “Hilarisch zijn”/”Hilar......"
Hail, Caesar!
"...Er valt van alles aan te merken op "de Nederlandse Film" maar nou net niet op deze. IJzersterke vertolking van Ariane S. Een lekker vileine Annette M. en een prima Sallie H. Het is voor deze ene keer maar goed dat je weet hoe het afloopt, trouwens...."
Lucia de B.
"...Nou inderdaad! Het leuke aan haar vond ik altijd dat ze er zacht en peervormig uitzag, en niet het zelfde als de rest. Maar helaas, zo te zien heeft er een verbouwing plaatsgevonden. Nou maar hopen dat het photoshop is en niet de chirurg. Ik begrijp......"
Foto's: Jennifer Lopez is superstrak en 'kinky' in bikini voor film 'Hustlers'
"...Om een anderhalf uur durende film te maken over het leven van Astor Piazolla moeten alle familie-fotoalbums open. Veel beeldmateriaal lijkt er niet te zijn van de man, hoe bekend hij ook is. Maar hoewel de film daardoor een bonte verzameling kiekjes......"
Piazzolla, the Years of the Shark

laatste ratings

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.