Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

Bad Hunter(2013)

"...Over hoe leven in een verstikkende cultuur zo zijn eigen oplossingen en mogelijkheden heeft...."

Mademoiselle Chambon(2009)

"...Een bij vlagen hartverwarmende film over gewone Franse mensen...."

Youth(2015)

"...Een meesterlijk opgezette film met een paar onthutsende missers...."

Cat Run 2(2014)

"...Cat run 2 is een B-film die werkelijk alle kanten op slingert, vaak de verkeerde, soms de goede kant. ..."

Silver Linings Playbook(2012)

"...Begint sterk over de grenzen tussen gek en normaal gedrag, maar glijdt daarna af naar een romantisch Hollywood-niemendalletje...."

Laatste reacties

"...De beer-scène? Eén derde van de film is beer-scène... de vergelijking met The Revenant is een beetje flauw, die is vele jaren later gemaakt, en de beer in The Revenant was op zijn minst gemanipuleerd, als hij al niet helemaal geanimeerd was - en deze......"
The Edge
"...Films kunnen mooi zijn, opwindend, ontroerend of vermakelijk. De beste films vertellen daarbij ook nog iets over wat leven is, en hoe we omgaan met de onbegrijpelijke dingen die we mee kunnen maken. Dit is er zo een...."
Room
"...Inderdaad een redelijke horrorfilm. Geen overvloed aan animaties, en een flinke hoeveelheid onvervalste suspense. Een eng sfeertje, een paar aardige vondsten in het scenario, en het acteerwerk is acceptabel. Ik vond hem bij wijd en wijlen wel erg slo......"
Curse of Chucky
"...Ik sluit me bij DonBensoni aan. Ik ben zelf in Iran geweest en heb er theater gemaakt. De discrepantie tussen de hartelijke en tamelijk westerse manier waarop de mensen (vooral binnenskamers) met elkaar omgaan, en het keiharde regime dat (bijvoorbeel......"
Taxi Teheran
"...Ik vond het een aangename film om naar te kijken. Dat komt wat mij betreft door Hathaway en De Niro, die allebei lol in hun werk hebben en karakters spelen die net buiten hun comfort zone liggen. En als De Niro in de achteruitkijkspiegel kijkt naar H......"
The Intern

laatste ratings

6,8
Bad Hunter (2013)
Bad Hunter (2013)
8,0
Birdman (2014)
Birdman (2014)
7,5
Mud (2012)
Mud (2012)

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.