Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

Pitch Perfect 2(2015)

"...Een film die in alles lijkt op het songfestival: langdradig, nationalistisch, en ijdel - maar live gezongen wordt er niet...."

Elle(2016)

"...Verhoeven toont met pakkende film aan dat goed en slecht achterhaalde begrippen zijn...."

The Running Man(1987)

"...IJdeltuit Arnie rent in spandexpakje rond door een bordkartonnen decor...."

Blast from the Past(1999)

"...Hartverwarmende en echt grappige Amerikaanse komedie..."

Lost Highway(1997)

"...Eclectische mix van stijlen in beeld, verteltrant en muziek vormen toch een sterk geheel...."

Laatste reacties

"...Een echt goede film is het niet. Het lijkt op de achter elkaar geplakte afleveringen van een mini-serie, en het script is een beetje kinderfilm-achtig. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het hele zooitje acteurs, die er zonder enige preten......"
Beauty Shop
"...Aanleg voor depressies (en ook verslavingen) komt veel vaker voor onder mensen met een creatief beroep. Depressieve mensen weten zelf ook dat hun passieve, antisociale en sombere gedrag irritant is voor hun omgeving. Daarom verbergen ze het en komt h......"
Lady Gaga pleit voor betere geestelijke gezondheidszorg voor artiesten
"...Overspannen spierbundel komt terug uit het leger, slaat de boel kort en klein omdat het hem niet bevalt, wordt hiervoor volkomen onterecht vrijgesproken en meteen maar tot sherriff gekozen - om in die functie vervolgens het ene misdrijf na het andere......"
Walking Tall
"...Net gezien, voor het eerst... lekker oubollige horror zonder computeranimatie. Hoogtepunten zijn de weerzinwekkende kleren die iedereen aanheeft, de met één lullig synthesizertje gemaakte, maar helemaal niet verkeerde soundtrack, een jongetje met een......"
A Nightmare on Elm Street
"...Prachtige film, ik kan het niet beter zeggen dan de recensie. Eén minpunt: de muziek is lelijk "mooi" en melodramatisch, en dat haalt de film voor mij bij vlagen naar beneden. Gelukkig leiden de beelden, het acteerwerk en het gelaagde scenario meesta......"
Let the Right One In

laatste ratings

8,1
Jagten (2012)
Jagten (2012)
7,4
Eye in the Sky (2015)
5,7
Beauty Shop (2005)
Beauty Shop (2005)

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.