Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

Mother and Child(2009)

"...Een lichtbruine film over witte en bruine moeders, en echte en onechte dochters...."

Blinkende lygter(2000)

"...Alle ingrediënten zijn aanwezig, maar de kok heeft ze lukraak door elkaar gegooid...."

Deliverance(1972)

"...Deze niet zo gladjes verlopende kanotocht-film bevat 2 veelbesproken scènes maar maakt vooral indruk door de onheilspellende sfeer..."

One Chance(2013)

"...Amusante, bij vlagen ontroerende, maar net iets te zoete film met prima acteerprestaties en een sterke soundtrack...."

Into the Silent Sea(2013)

"...Prachtige korte film over de grote thema's dood, liefde, vriendschap en het lot - doordrenkt met de melancholie van de Slavische Ziel...."

Laatste reacties

"...Dit is de enige film waar ik daadwerkelijk de bioscoop voor uitgelopen ben, met een weeïg gevoel van walging. Werkelijk alles aan deze film werkt bij mij als een braakmiddel, nog steeds...."
An Officer and a Gentleman
"...Bij mij riep deze film helemaal geen gevoelens op, wel een intense verveling en een lichte irritatie. Wat ik zag waren rommelige, vaak overbelichte beelden van een stelletje goede, maar narcistische acteurs in een aaneenschakeling van scènes waarin m......"
A Bigger Splash
"...Ik heb Bullock altijd al een beetje onderschat gevonden - en in deze film sluit ze alle twijfel over haar vakvrouwschap overtuigend uit. Ik vind haar geweldig in deze film en helemaal op haar plaats. De rest van de film is trouwens ook geweldig. Alle......"
Gravity
"...Over de Top- komedie van niet erg hoog niveau, maar ook zonder pretenties. Ondanks hun te zwaar aangezette typetjes doen Witherspoon en Vergara hun best, wat er voor zorgt dat het af en toe licht amusant wordt. Er zijn slechtere komedies gemaakt in d......"
Hot Pursuit
"...Ik ben het helemaal met deze recensie eens, maar als je niks anders kunt bedenken dan de film zo'n beetje van A tot Z na te vertellen, houd het dan ultrakort zou ik zeggen. Dit is een prutfilm met drie vrouwen die uit alle macht, maar vergeefs grappi......"
The Other Woman

laatste ratings

6,3
16 Blocks (2006)
16 Blocks (2006)
5,4
Basic (2003)
Basic (2003)
7,1
Big (1988)
Big (1988)
6,9
48 Hrs. (1982)
48 Hrs. (1982)

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.