Mr. Hulot Avatar

Mr. Hulot

Laatste reviews

God's Pocket(2014)

"...Subtiel grof en hilarisch treurig pareltje..."

Shooter(2007)

"...Onzinnige geweldsfilm met zinnige kijk op de Amerikaanse politiek..."

In the Name of Your Daughter(2018)

"...Broodnodige, maar brave film over de strijd tegen meisjesbesnijdenis in Tanzania..."

Driving with Selvi(2015)

"...warme documentaire over een verbijsterend Indiaas vrouwenleven..."

De Grote Zwaen(2015)

"...Wisselvallige, emotieloze misdaadfilm met kleine oplevinkjes...."

Laatste reacties

"...Er valt van alles aan te merken op "de Nederlandse Film" maar nou net niet op deze. IJzersterke vertolking van Ariane S. Een lekker vileine Annette M. en een prima Sallie H. Het is voor deze ene keer maar goed dat je weet hoe het afloopt, trouwens...."
Lucia de B.
"...Nou inderdaad! Het leuke aan haar vond ik altijd dat ze er zacht en peervormig uitzag, en niet het zelfde als de rest. Maar helaas, zo te zien heeft er een verbouwing plaatsgevonden. Nou maar hopen dat het photoshop is en niet de chirurg. Ik begrijp......"
Foto's: Jennifer Lopez is superstrak en 'kinky' in bikini voor film 'Hustlers'
"...Om een anderhalf uur durende film te maken over het leven van Astor Piazolla moeten alle familie-fotoalbums open. Veel beeldmateriaal lijkt er niet te zijn van de man, hoe bekend hij ook is. Maar hoewel de film daardoor een bonte verzameling kiekjes......"
Piazzolla, the Years of the Shark
"...Ik vind de, overigens positieve, recensie van Jan Roselaar nog te voorzichtig. De vergelijking met 40 yr old virgin klopt zelfs niet wat thema betreft, laat staan de stijl. Dit is een verstilde film over menselijke emoties, en de plot speelt een bijr......"
Fúsi
"...De VS zijn inderdaad wat groot voor één leider. China, India en Rusland trouwens ook. In al deze landen zie je absurde dingen gebeuren: Een muur op de grens bouwen, mensen lynchen die rundvlees eten, de eigen bevolking bespioneren, dat zijn dictatort......"
'Amerika is geen democratie meer'

laatste ratings

watchlist

Mr. Hulot heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.