Heksen Bestaan Niet (2014)

Beleef een magische zomer en ga mee op heksenjacht!

5,1 details

  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Fantasy
  • Nederland

Bij volle maan komt een geheime heksenraad bij elkaar. Deze heksenraad bestaat uit vijf Sterrenheksen die de wereld beschermen tegen het kwaad. Eén van hen, Concuela, heeft echter snode plannen. Zij wil de aarde voor altijd in duisternis omhullen. De heksenraad ontdekt die plannen en verbant haar naar een spiegelgevangenis. Daardoor is de cirkel van vijf verloren en verliezen de overgebleven heksen een deel van hun plannen. Een magisch amulet wordt geactiveerd om een nieuwe vijfde sterrenheks te vinden, om zo de aarde weer te kunnen beschermen. De mysterieuze Grimbeck krijgt de taak deze heks te vinden. De dertienjarige Katie blijkt die heks te zijn…

Regie
Aramis Tatu
Adel Adelson
Cast
Vincent Banic, Aliyah Kolf, Leontine Ruiters, Joshua Rubin, Karim El Guennouni, Senna Borsato, Eline De Munck, Jörgen Raymann, Dolores Leeuwin, Janneke Muller, Dominique van Hulst, Roué Verveer, Eva Simons, Pauline Wingelaar, Sharon Doorson.
Release
18.06.2014
Release NL
18.06.2014
Release DVD
04.11.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Aramis Tatu | Cast: Aliyah Kolf (Katie), Leontine Borsato (Concuela), Senna Borsato (Roy), Eva Simons (Solara), Vincent Banic (Grimbeck), Sharon Doorson (Astra), Do (Luna), Jörgen Raymann (Vader van Katie), Dolores Leeuwin (Moeder van Katie), Joshua Rubin (Rex), Karim El Guennouni (Felix), e.a. | Speelduur: 83 minuten | Jaar: 2014

De machtige sterrenheks Concuela heeft genoeg van al het licht op aarde. Ze besluit een sluw plan uit te voeren dat de aarde voor altijd in duisternis zal hullen. Haar vier collega sterrenheksen zijn het hier absoluut niet mee eens. Samen met poortwachter Grimback verbannen ze Concuela naar de spiegelgevangenis. Helaas zijn ze samen niet sterk genoeg om de aanstormende duisternis van Concuela te stoppen. Daarvoor hebben ze een vijfde sterrenheks nodig. Samen activeren ze een magisch amulet om zo een nieuwe sterrenheks te vinden en de aarde te redden.

Een groot deel van de sterrencast debuteert in Heksen Bestaan Niet. Dat niet alle castleden doorgewinterde acteurs zijn wordt vrij snel pijnlijk duidelijk. Het acteerwerk is erg houterig en er wordt te overduidelijk kinderlijk geacteerd. Het lijkt allemaal meer op een voorleesverhaaltje uit Sesamstraat dan op een spannende avonturenfilm.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Heksen Bestaan Niet

acties