Love Punch

Love Punch (2013)

You can't pinch a diamond without stealing a few hearts

5,0 details

  • 94 Min
  • Komedie
  • Frankrijk
94 Min Frankrijk

Vlak voordat hij met pensioen gaat, ontdekt Richard Jones dat er binnen zijn bedrijf gesjoemeld is met de pensioengelden. Ook zijn geld blijkt verdwenen te zijn. Samen met zijn ex-vrouw Kate gaat hij op zoek naar Vincent Kruger, de man die hiervoor verantwoordelijk is.

Regie
Joel Hopkins
Cast
Pierce Brosnan, Celia Imrie, Emma Thompson, Timothy Spall, Marisa Berenson, Patrice Cols, Laurent Lafitte, Eleanor Matsuura, Tuppence Middleton, Louise Bourgoin, Olivier Chantreau, Christopher Craig, Sabine Crossen, Jordan Jones, Tom Morton.
Release
12.09.2013
Release NL
26.06.2014
Release DVD
04.11.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Joel Hopkins | Cast: Emma Thompson (Kate), Pierce Brosnan (Richard), Timothy Spall (Jerry), Celia Imrie (Penelope), e.a. | Speelduur: 94 minuten | Jaar: 2013

De vrijgezelle psychologe Kate is enkele jaren geleden door haar ex-man Richard ingeruild voor een jongere, Oost-Europese vrouw. Desondanks zijn de twee in elkaars levens gebleven. Ze blijven alleen om elkaar heen draaien en proberen zo goed en kwaad als het gaat een vriendschap te onderhouden. Wat hen eveneens bindt is een dochter die op het punt staat naar de universiteit te gaan. Door vrienden wordt Kate het datingcircuit ingesleurd, maar ze wordt alleen maar aan vreselijke mannen gekoppeld. Als Richard op een morgen tot de ontdekking komt dat een slinks Frans zakenmannetje zijn bedrijf en daarmee ook de oudedagsvoorziening van hem en Kate om zeep heeft geholpen besluiten de ex-geliefden partners in crime te worden en hun centen terug te halen.

De Britse filmmaker Joel Hopkins wist in het innemende Last Chance Harvey aan te tonen dat de liefde niet alleen maar is weggelegd voor jonge succesvolle mensen, maar dat ook vijftigers er op mogen blijven hopen. Dat het weer wat zal gaan worden tussen Kate en Richard in Hopkins’ The Love Punch is niet zo'n hele grote verrassing. Alle seinen hiervoor staan op groen, al is het maar omdat de twee enorm aan elkaar gewaagd zijn en naast hun dochter nog een gemeenschappelijk doel hebben na te streven. Dat Richard is gedumpt door zijn vriendinnetje wil ook best helpen in het opnieuw opbloeien van een romance met zijn ex-vrouw. Zo fijnzinnig en charmant als Last Chance Harvey was, wil het door de alle koddigheden rondom Kate en Richard maar niet worden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Love Punch Nieuwsberichten