Eastern Boys (2013)

Mix van drama en psychologische thriller, over een affaire tussen een immigrant en een vereenzaamde vent.
play

7,3 details

 • 128 Min
 • Drama
 • Misdaad
 • Romantiek
 • Thriller
 • Frankrijk
128 Min Frankrijk

Daniel ontmoet op een dag een jonge buitenlander op Gare du Nord. De volgende dag maken ze een afspraak in zijn appartement. Daniel is verbaasd als de dag erop een minderjarige jongen aanklopt. Deze wijst hem erop dat een oudere man die dingen uitspookt met een minderjarige een ernstig misdrijf begaat. Nog voordat Daniel kan reageren dringt zich een hele bende het appartement binnen...

Regie
Robin Campillo
Cast
Olivier Rabourdin, Kirill Emelyanov, Daniil Vorobyov, Edéa Darcque, Camila Chakirova, Alexander Galkin, Bislan Yakhiaev, Mohamed Doukouzov, Roustam Aliyev, Ousmane Artchakov, Beka Markozashvili, Ali Moussaev, Rassambek Kourmanov, Zelimkhan Nassourov, Aitor Bourgade.
Release
02.04.2014
Release NL
03.07.2014

Filmtotaal Recensie

Regie: Robin Campillo | Cast: Olivier Rabourdin (Daniel), Kirill Emelyanov (Marek), Daniil Vorobyev (Boss), e.a. | Speelduur: 128 minuten | Jaar: 2013

De groep Oostblokimmigranten op het Parijse Gare du Nord ziet eruit als geteisem waar de meeste mensen met een grote boog omheen zouden lopen. Maar de hoofdpersoon in Eastern Boys denkt daar anders over. Daniel achtervolgt een van de knapen en spreekt met hem af voor seks in zijn appartement. Aan de ene kant lijkt het een impulsieve actie, aan de andere kant lijkt het ook niet de eerste keer dat de net geklede zakenman zoiets doet. De gevolgen van dit afspraakje zijn in ieder geval groter dan hij had kunnen overzien.

Niet de knappe Marek klopt de volgende dag bij hem op de deur, maar zijn grote groep vrienden. Omdat ze wel weten dat Daniel vanwege mogelijke imagoschade toch niet durft in te grijpen, nemen ze het ervan in zijn appartement. Muziek gaat aan, drank wordt uit de kast getrokken en intussen komt er een wagen voorrijden om Daniels dure spullen in te laden. De vijftiger had een andere middag voor ogen.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Eastern Boys Nieuwsberichten

 • Interview met Robin Campillo

  Interview met Robin Campillo

  Arjan Welles,

  De regisseur van Eastern Boys liet voor het eerst de teugels wat vieren en werd verrast door het effect. Hij gaf zijn acteurs de vrijheid en zag de bijzondere chemie die zo ontstond.

  mode_comment 0

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Eastern Boys

acties