The Boy Next Door (2015)

A moment she couldn't resist, an obsession he can't control.

Lerares Jennifer Lopez beleeft een onenightstand met een leerling, die zich ontpopt tot psychopaat.
play

4,3 details

  • 91 Min
  • Mystery
  • Thriller
  • Verenigde Staten
91 Min Verenigde Staten

Een pas gescheiden vrouw begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

Regie
Rob Cohen
Cast
Jennifer Lopez, Ryan Guzman, John Corbett, Kristin Chenoweth, Ian Nelson, Adam Hicks, Jack Wallace, François Chau, Hill Harper, Bailey Chase, Raquel Gardner, Brian Mahoney, Travis Schuldt, Lexi Atkins, Kent Avenido.
Budget
$ 4.000.000
Opbrengst
$ 50.163.103
Release
23.01.2015
Release NL
12.03.2015
Release DVD
07.07.2015

Filmtotaal Recensie

Regie: Rob Cohen | Cast: Jennifer Lopez (Claire), Ryan Guzman (Noah), Ian Nelson (Kevin), John Corbett (Garrett), Kristin Chenoweth (Vicky) e.a.| Speelduur: 91 minuten | Jaar: 2015

Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen die uitkijkt naar een nieuwe Jennifer Lopez-productie. Een fan zou ik mezelf niet willen noemen, maar ik vond onder meer El Cantante, Out of Sight en The Wedding Planner leuk, kocht vroeger vaak haar cd's en kijk graag American Idol waar ze deel uitmaakt van de jury. Maar de laatste jaren zijn de weinige films die ze maakt niet al te best om het maar zachtjes uit te drukken. Toch klonk het verhaal van The Boy Next Door op papier als een fijne thriller in de stijl van Notes on a Scandal. Ik hoopte dus dat J-Lo hiermee haar eerste bovengemiddelde film in bijna tien jaar zou afleveren.

We volgen hierin lerares Claire, die twijfelt of ze haar relatie met Garrett nog een kans moet geven. Haar beste vriendin Vicky vindt dat ze moet scheiden. Garrett is namelijk vreemd gegaan en zal volgens haar nooit veranderen. Dan verschijnt een nieuwe jonge buurman op het toneel genaamd Noah. Hij sluit vriendschap met Claires tienerzoon Kevin en komt zodoende dagelijks over de vloer. Claire voelt zich tot de jongen aangetrokken en als zoonlief een weekendje weg is en ze iets teveel alcohol op heeft, beleeft ze een wilde nacht met Noah. De ochtend erna heeft ze echter spijt en zegt ze tegen Noah dat ze verder niks met hem wil. Een grote fout, want Noah blijkt nogal verkikkerd op Claire en verandert na hun onenightstand in een enge stalker. Hij blijkt na de zomer ook nog eens een nieuwe leerling te zijn in haar klas, waardoor Claire er alles aan wil doen om te zorgen dat niemand ooit te weten komt dat ze met hem het bed heeft gedeeld.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Boy Next Door Nieuwsberichten

Laatste reacties

rebel1984

"...Gisteravond gekeken en het enigste wat ik dan leuk vond om te zien is toch Jennifer Lopez. Voor de......"

Glennekeeeee

"...[quote=Frietgezicht]Ik heb zo'n gevoel dat dit alleen een klein beetje de moeite is als je geilt op......"

Olrik

"...[quote=Tarkus]Goede thriller, evenwel voorspelbaar maar door de cast die het goed doet is dit wel ee......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Boy Next Door

acties