Naaktscène met Jennifer Lopez verliep merkwaardig voor de film 'The Boy Next Door'

Naaktscène met Jennifer Lopez verliep merkwaardig voor de film 'The Boy Next Door'

De actrice ging voor 'stickertjes', haar collega voor iets veel minder comfortabels...

Jennifer Lopez is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar ook als actrice is ze behoorlijk actief. Zo heeft ze al de nodige films gemaakt. Een bizarre situatie tijdens de naaktscène in The Boy Next Door zal haar nog lang bijblijven.

J.Lo werd gisteren nog gevraagd of er enige waarheid schuilt achter het gerucht dat ze zou gaan scheiden van Ben Affleck, maar vandaag blikken we terug op haar 2015-film The Boy Next Door. Lopez speelt een pas gescheiden vrouw, die een onenightstand heeft met haar buurman (Ryan Guzman).

Problematisch
Haar buurman is echter een tiener, die eveneens een vriend is van haar eigen zoon. Ze ziet al snel in dat dit niet kan en wil een punt zetten achter de verboden relatie, maar daar is haar jonge buurman niet van gediend...

Tijdens dé seksscène van de film, waarin Guzman naakt moest gaan, moest hij wel iets heel vreemds 'dragen'. Er werd namelijk een soort van lint om zijn geslachtsorgaan gebonden, iets dat verre van comfortabel was.

Oneerlijk
Zo zegt Guzman zelf: "Het is een elastiek dat je zo strak mogelijk vast moet binden voor twee verschillende redenen. Het mag tijdens de opnames niet loskomen en je kunt natuurlijk ook niet een erectie krijgen. Omdat het elastiek zo strak om je edele delen zit, is dit ook niet mogelijk".


Guzman zegt dat het voor Lopez heel wat makkelijker was: "Zij kon gewoon plakkertjes gebruiken, dus zij hoefde niet helemaal uit de kleren te gaan. Overal waar ik haar vast moet pakken zaten deze, dus ik raakte haar als het ware nooit 'echt' aan. Ikzelf zag er echter wel dus 'raar' uit..."

NieuwsFilm

meest populair