MI-5 (2015)

When you lie for a living, who can you trust?

play

5,9 details

  • 104 Min
  • Drama
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigd Koninkrijk
104 Min Verenigd Koninkrijk

'Spooks: The Greater Good' is de filmversie van BBC's langlopende spionageserie. De film begint met terrorist Adam Qasim (Elyes Gabel) die tijdens een standaardoverdracht weet te ontsnappen. De grote man bij MI5, Harry Peace (Peter Firth), krijgt de schuld in de schoenen geschoven en verdwijnt plots uit beeld. Het is aan Will Crombie (Kit Harington), een voormalig lid van Peace's team, om te onderzoeken wat er is gebeurd met Harry, die voor het laatst werd gezien toen hij van een brug de Thames in sprong.

Alt titel
Spooks: The Greater Good
Regie
Bharat Nalluri
Cast
Jennifer Ehle, Kit Harington, Lara Pulver, Peter Firth, Elyes Gabel, Tuppence Middleton, Tim McInnerny, David Harewood, Paul Blackwell, Lasco Atkins, Eleanor Matsuura, Geoffrey Streatfield, Shihoko Nagai, Elliot Levey, Michael Wildman, Ronan Summers, Elizabeth Conboy, Pietro Herrera, Amra Mallassi, Matthew Walker.
Release
11.04.2015
Release NL
19.04.2016
Release DVD
19.04.2016

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

MI-5 Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

MI-5

acties