Video

Teaser trailer 'Spooks: The Greater Good'

De filmversie van BBC's langlopende spionageserie.

door Jan-Peter Rook op 30.01.2015 om 10:35 in Video
Hieronder vind je de eerste teaser trailer van Spooks: The Greater Good, de filmversie van BBC's langlopende spionageserie. De film begint met terrorist Adam Qasim (Elyes Gabel) die tijdens een standaardoverdracht weet te ontsnappen. De grote man bij MI5, Harry Pearce (Peter Firth), krijgt de schuld in de schoenen geschoven en verdwijnt plots uit beeld. Het is aan Will Crombie (Kit Harington), een voormalig lid van Pearce's team, om te onderzoeken wat er is gebeurd met Harry, die voor het laatst werd gezien toen hij van een brug de Thames in sprong.

De film komt van regisseur Bharat Nalluri en bevat verder rollen voor Tuppence Middleton, Jennifer Ehle en Tim McInnery. Spooks: The Greater Good komt bij de Britten uit op 8 mei 2015.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ik probeer, maar ik kan die titel niet lezen zonder aan Hot Fuzz te denken.

tweemaalh

Avatar

Ik heb wel een aantal bedenkingen hierover. De scriptschrijvers en de regisseur zijn dezelfde mensen die aan het grootste deel van de laatste twee seizoenen hebben geschreven/geregisseerd, en die twee seizoenen vond ik het minste van allemaal. Toch eindigde het laatste seizoen heel mooi, en het loopt niet altijd goed af met films/series die na een mooi einde verdergaan.

Desalniettemin ziet dit er goed uit, en wil ik deze zeker in de bioscoop zien als hij in Nederland te zien is.

Harry heet trouwens Pearce van achteren, niet Peace ;)

NieuwsFilm

meest populair