Eén groot cliché, maar juist daarom goed voor tijdens de feestdagen.
play

5,3 details

  • 92 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Nederland
92 Min Nederland

In Mannenharten 2 is er veel, maar ook weinig veranderd in de levens van de mannen. Zo drijft de baby van Wouter (Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Katja Herbers) hen vooral uit elkaar, besluit Tim (Daan Schuurmans) - die net terug is van zijn reis - een tijdje single te blijven en valt womanizer Dennis (Barry Atsma) als een blok voor een nieuw zangtalent. Niels (Fabian Jansen) gooit het na een cursus vrouwen versieren over een hele andere boeg en de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet) zoekt overal in Amsterdam naar het meisje waar hij één onvergetelijke nacht mee beleefde.

Regie
Mark de Cloe
Cast
Barry Atsma, Daan Schuurmans, Katja Herbers, Hadewych Minis, Jeroen Spitzenberger, Bo Maerten, Maartje van de Wetering, Jelka van Houten, Matteo van der Grijn, Liliana de Vries, Mingus Dagelet, Barbara Sloesen, Fabian Jansen, Edwin Jonker, Bert Hana, Zoë van Weert, Robert Duursema.
Release NL
17.12.2015
Release DVD
19.04.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Mark de Cloe | Cast: Barry Atsma (Dennis), Daan Schuurmans (Tim), Jeroen Spitzenberger (Wouter), Fabian Jansen (Niels), Mingus Dagelet (Younes), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2015

Er is veel veranderd in de levens van de mannen uit Mannenharten. Genoeg om een nieuwe film over te maken, als het aan regisseur Mark de Cloe ligt. Zo ontstond Mannenharten 2. In dit vervolg zetten de mannen hun zoektocht naar de ware liefde met de nodige tegenspoed voort.

Younes, gespeeld door Mingus Dagelet, is een nieuw personage in De Cloe's mannenhartenepos. Als naïeveling past Younes goed bij het team aan typetjes dat de regisseur heeft samengesteld. Dennis is de oude verleider, Tim de ietwat flamboyante heer, Wouter de degelijke huisman en Fabian de mollige sukkel. Hoewel aandoenlijk en herkenbaar, zijn het wat voorspelbare personages. Het is nog maar het begin van de vele clichés die komen gaan.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Mannenharten 2 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Mannenharten 2

acties