The Space Between Us (2017)

He's running out of time.

Een tiener van Mars vlucht naar onze planeet en voor de autoriteiten. Tienerdrama met weinig diepgang en spanning.
play

5,0 details

  • 120 Min
  • Sci-Fi
  • Avontuur
  • Drama
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
120 Min Verenigde Staten

Het verhaal van de film gaat over een missie om Mars te koloniseren onder leiding van een stinkend rijke ondernemer. Op Mars wordt een vrouwelijke astronaut zwanger en overlijdt tijdens de geboorte van haar kind, waarna haar zoon in het geheim wordt opgevoed op Mars. Zestien jaar later begint deze tiener (Butterfield) een online romance met een meisje uit Colorado (Robertson). Hij bedenkt een plan om het meisje te kunnen ontmoeten en via de rijke ondernemer hoopt hij meer te weten te komen over zijn moeder.

Regie
Peter Chelsom
Cast
Gary Oldman, Carla Gugino, Asa Butterfield, Brittany Robertson, B.D. Wong, Colin Egglesfield, Lora Martinez, William Sterchi, Janet Montgomery, Luce Rains, Peter Chelsom, Mia Stallard, Beth Bailey, Bernardo Gallegos, David House, Stafford Douglas, Alma Sisneros, Jenny Gabrielle, Sarah Minnich, Kristen Rakes, Scott Takeda, Ryan Jason Cook, Morse Bicknell, Trey Tucker, John-Paul Howard, Lauren Myers, Adande 'Swoozie' Thorne, Shad Adair.
Release
29.07.2016
Release NL
23.02.2017
Release DVD
05.09.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Peter Chelsom | Cast: Asa Butterfield (Gardner Elliot), Gary Oldman (Nathaniel Shepherd), Britt Robertson (Tulsa), Janet Montgomery (Sarah Elliot), BD Wong (Tom Chen), e.a. | Speelduur: 120 minuten | Jaar: 2017

In een van zijn onvergetelijke meesterwerken bezong de nog immer betreurde David Bowie de grote vraag: is er leven op Mars? Het antwoord is in het geval van het vluchtige tienerdrama The Space Between Us eenvoudig te geven en luidt volmondig ja. Maar het leven dat zich daar heeft ontwikkeld, is oorspronkelijk afkomstig van onze eigen blauwe, ernstig vervuilde planeet. Er is namelijk leven ontstaan op Mars nadat een vrouwelijke astronaut bij de bevalling het leven liet.

Niet dat de intergalactische zwangerschap overigens de bedoeling was. De leidster van de missie naar Mars komt er pas in haar spaceshuttle achter dat ze over tijd is. Het stelt de vluchtleiding voor een immens risico. Nog afgezien van de vele miljarden die met het afgelasten van de reis zijn gemoeid, het is simpelweg niet eens mogelijk om rechtsomkeert te maken. Baas Nathaniel Shepherd besluit met zijn crew dan ook om de geboorte geheim te houden, al is het maar om ethische discussies uit de weg te gaan.

videotrailers & clips

alle artikelen (4)

The Space Between Us Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Space Between Us

acties