Renesse (2016)

Weinig nieuws onder de zon in deze komedie over vier jongens op zoek naar zon, zee, strand en vooral seks.
play

4,6 details

  • Komedie
  • Nederland
Nederland

In Renesse ontmoeten we de puber Bas. Van zijn stervende opa krijgt hij een duidelijke boodschap: "Je moet gewoon zoveel mogelijk neuken..!" Een jongerenvakantie in Renesse is het gevolg. Samen met zijn rare neef en twee vrienden zet Bas koers richting Zeeland om daar eindelijk eens een meisje te scoren. Bas gaat voor de dochter van de campingbaas.

Regie
Willem Gerritsen
Cast
Yasmin Karssing, Monica Geuze, Peter Faber, Niek Roozen, Ella-June Henrard, Jorik Scholten, Martijn van Eijzeren, Lisa Zweerman, Simon Kindermans, Trudi Klever, Florence Vos Weeda, Sam Doets, Robert Kuipers, Carmen van Weersel, Imme Steinmann, Véronique Seghers, Sem Klarenbeek, Martijn Lavrijssen, Marieke Burger, Marck Oostra, Michel Bogaerts.
Release
03.07.2016
Release NL
07.07.2016
Release DVD
11.11.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Willem Gerritsen | Cast: Niek Roozen (Bas), Sam Doets (Thijs), Martijn van Eijzeren (Luca), Simon Kindermans (Daniel), Yasmin Karssing (Rosalie), Ella-June Henrard (Emmanuelle), Lisa Zweerman (Anna), Peter Faber (Opa), e.a. | Speelduur: 80 minuten | Jaar: 2016

Als Bas’ opa overlijdt, geeft hij hem nog één laatste advies: “Je moet de melk schenken als hij vers is.” Het is nog de netste manier waarop de oude man zijn kleinzoon op het hart probeert te drukken zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Tijdens de zomervakantie besluit Bas gehoor te geven aan zijn opa’s laatste wens om diens as boven het strand van Renesse uit te strooien. Daarbij ziet hij meteen de kans om zijn opa’s goede raad op te volgen en zoveel mogelijk ‘bitches’ te scoren.

Vol goede moed tijgen Bas, zijn vrienden Luca en Daniel en zijn neef Thijs naar de Zeeuwse badplaats. Maar uiteraard loopt de vakantie niet zoals gepland. De jongens zijn niet zo cool als ze denken, en hun onbeholpen gedrag maakt hen niet bepaald geliefd bij de dames. Al bij aankomst zet een groep macho’s ze meteen voor paal en ook in het nachtleven gaat het ze niet beter af. Hun stuntelige versierpogingen lopen op niets uit en de avondjes in de disco eindigen buiten kotsend op de stoep. Van alle geplande seks komt dus maar weinig terecht.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Renesse Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Renesse

acties