Traffic (2000)

No One Gets Away Clean

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Reviews (3)

wab

Avatar

Saaie film, kon mijn aandacht niet vasthouden. Had er meer van voorgesteld (7.8 op IMDB??). Die belichting in verschillende kleuren vond ik juist irritant, is de kijker dan zo dom dat hij niet weet in welke verhaallijn hij zit, dus wordt het aangegeven met kleurtjes? Sowieso werd er te opzichtig moeite gedaan om het allemaal zeer verantwoord stylistisch in beeld te brengen. Kijk mij eens een bijzondere film maken! (het was bijna net zo erg als in U-turn).
Ergens halverwege ben ik maar de was op gaan vouwen, toch een iets nuttiger tijdverdrijf.

DocTari

Avatar

Erg goede film.

Goed geacteerd, mooi gefilmd potret van de (zinloze?) strijd tegen drugs. Zeker geen standaard Hollywood-film, en door de vele verhaallijnen af en toe moeilijk te volgen, maar zeker de moeite waard.

Ik ben het er overigens niet mee eens dat de boodschap niet over zou komen. Hier wordt de boodschap gewoon erg subtiel gebracht, in tegenstelling tot bijv Requiem for a Dream, waar je de boodschap door je strot geduwd krijgt. Geef mij dan maar de subtiele aanpak.

4/5

LekkerDoen

Avatar

Goeie ouwe tijd .... zucht.

Sorry moet weer terugdenken aan hoe ik vroeger altijd van film naar film in de bioscoop ging. Het was zo makkelijk in amsterdam. 5 voor de prijs van 1.

Dit was er dus 1 van. Eerste drie kwartier gezien en toen overgestapt op Tomb Raider want hij kon me echt niet boeien. Later nog wel gehuurd in de videotheek, maar nog steeds een mindere film.

Het is net een documentaire, maar dan over fictieve personen. :} Volgens kenners een goede film. :?
[rating 2.5] Tombraider vond ik gelukkig beter... wat al aangeeft hoe goed deze is O+

Overigens vond ik Michael Douglas de enige die kon acteren... raar dat hij niet bij de cast staat.