DocTari Avatar

DocTari

Laatste reviews

Traffic(2000)

"...Erg goede film. Goed geacteerd, mooi gefilmd potret van de (zinloze?) strijd tegen drugs. Zeker geen standaard Hollywood-film, en door de vele..."

Laatste reacties

"...[quote=Scarface]wat je ook zegt, niks kan mij overtuigen om deze kut-film te kijken>:)[/quote] Fijn om te weten dat je zo lekker onbevooroordeeld bent...."
Kingdom of Heaven
"...Nou ja....alweer een oude film die totaal niet aan mij besteed bleek te zijn. Ik probeer echt te begrijpen wat mensen hier zo geweldig aan vinden. Ik vond het een nogal trage film, met een weinig bijzonder en tamelijk puntloss verhaal en nogal ove......"
A Streetcar Named Desire
"...[quote=Zeepkist]Heb 'm net bekeken, prima film![/quote] Eh...op het tijdstip dat je dit bericht postte was hij nog bezig, toch ?..."
Double Jeopardy
"...Sjongejonge, dit was een tamelijk ernstige film: een grote bak onzin. Ik weet dat de film zichzelf ook niet al te serieus neemt, maar wat hier nou het idee achter was???? Enige pluspunt: bijrollen voor Flea & Anthony Kiedis van de Red Hot Chili Pe......"
The Chase
"...[quote=XGH]Hey, Nogmaals sorry voor de spelfouten!:p Marlous77 jij hebt onze langdradige misschien nutteloze discussie op een goed manier beeindigd!;) en ik kijk noit naar de top-10, Titanic zit er toevallig tussen, maar het gaat om de film, a......"
Titanic

laatste ratings

6,0
Hereafter (2010)
Hereafter (2010)
6,6
Jarhead (2005)
Jarhead (2005)
7,1
Big (1988)
Big (1988)
7,2
Marathon Man (1976)
Marathon Man (1976)

watchlist

DocTari heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.