DocTari Avatar

DocTari

Laatste reviews

Traffic(2000)

"...Erg goede film. Goed geacteerd, mooi gefilmd potret van de (zinloze?) strijd tegen drugs. Zeker geen standaard Hollywood-film, en door de vele..."

Laatste reacties

"...Hij viel mij eerlijk gezegd een beetje tegen. De beste grappen en de beste actie zitten in het eerste half uur, daarna gaat het bergafwaarts. Cruise en Diaz doen het prima, maar het verhaal en de personages zijn verder wel heel slap en de editing is......"
Knight and Day
"...OK bij een film als deze heb je natuurlijk niet al te hoge verwachtingen...maar zelfs de lage verwachtingen die ik had heb ik moeten bijstellen. Natuurlijk zijn films als deze niet hoogstaand, maar ze kunnen wel grappige karakters, leuke one-liner......"
Piranha 3D
"...Tjsa..ik vond "District 9" een redelijke actiefilm, maar zeker niet zo fris en briljant als overal (en ook hier) beweerd wordt. Het begin (de semi-documentaire) is erg interessant en bevat scherpe maatschappijkritiek. Na het zien van de eerste helft......"
District 9
"...Voor mij is dit voorlopig de flop van het jaar. OK, het ziet er goeduit en de actie is op zich ook wel strak (al is er niet zoveel van als ik had verwacht), maar het liet me verder echt totaal koud. De karakters zijn slecht uitgewerkt, er zit nie......"
300
"...[quote=styfus]Ik vermoedde al een goede film uit de trailer, maar na deze recensie wil ik hem zeker lezen! Alleen wel jammer dat er zo veel gevloekt wordt, ik ben bang dat dat een beetje aan het realisme afdoet.[/quote] Is dat niet net zoiets als......"
Nachtrit

laatste ratings

6,0
Hereafter (2010)
Hereafter (2010)
6,6
Jarhead (2005)
Jarhead (2005)
7,1
Big (1988)
Big (1988)
7,3
Marathon Man (1976)
Marathon Man (1976)

watchlist

DocTari heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.