Marauders (2016)

The rich will pay

Christopher Meloni en Bruce Willis in ingewikkelde misdaadthriller over bankovervallers met een missie.
play

4,8 details

  • 107 Min
  • Actie
  • Misdaad
  • Thriller
  • Mystery
  • Canada
  • Verenigde Staten

Een niet te traceren groep van bankrovers wordt achterna gezeten door een suïcidale FBI-agent die een dieper doel vindt achter hun overvallen.

Regie
Steven C. Miller
Cast
Bruce Willis, Dave Batista, Christopher Meloni, Johnathon Schaech, Tara Holt, Adrian Grenier, Texas Battle, Lydia Hull, Tyler J. Olson, Danny A. Abeckaser, Ryan O'Nan, Alyshia Ochse, Shea Buckner, Christopher Rob Bowen, Chris Hill, Carolyn Alise, Richie Chance.
Release
01.07.2016
Release NL
14.07.2016
Release DVD
18.11.2016

Filmtotaal Recensie

Regie: Steven C. Miller | Cast: Christopher Meloni (Montgomery), Bruce Willis (Hubert), Dave Bautista (Stockwell), Adrian Grenier (Wells), e.a. | Speelduur: 107 minuten | Jaar: 2016

Marauders begint met een uiterst gewelddadige bankoverval, waarbij de overvallers gebruik maakten van de nieuwste technische snufjes. De FBI, onder leiding van agent Montgomery, gaat op onderzoek uit, maar al snel blijkt er veel méér aan de hand te zijn dan een 'gewone' bankoverval. De bank blijkt eigendom van bankmagnaat Hubert, en als er al snel meer overvallen volgen, lijkt er sprake van een persoonlijke hetze tegen de tycoon. Hoe dieper Montgomery en zijn collega's Stockwell en Wells graven, hoe meer lijken er uit de kast komen.

Als recensent verdiep je je van tevoren vanzelfsprekend altijd even in de film die je gaat bespreken. Zo viel me op dat de regisseur van Marauders Steven C. Miller is, wiens cv tot nu toe gevuld werd met horrorfilms van zeer bedenkelijke kwaliteit, zoals het tenenkrommend slechte zombievehikel Automaton Transfusion uit 2006 (IMDb-rating; 3,8). Millers hoogst gewaardeerde film op de bekende filmsite krijgt een 5,9. Om voor mij onbegrijpelijke redenen is Miller ingehuurd om twee Bruce Willis-films achter elkaar te maken. De eerste daarvan, Extraction, heeft in Nederland niet eens de bioscoop gehaald en heeft met een 3,9 ook al zo'n 'geweldige' IMDb-rating. Nou weet elke filmliefhebber dat IMDb-ratings lang niet alles zeggen, maar veelbelovend is het ook niet.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Marauders Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

MovieMazzter

"...zo slecht als de IMDB en FT ratings doen vermoeden vond ik de film ook weer niet. De bankovervallers......"

Marauders

acties