Trailer 'Marauders': Bankovervallers hebben het op Bruce Willis gemunt

En Christopher Meloni, Adrian Grenier en Dave Bautista maken jacht op hen.

De trailer van actiethriller Marauders heeft diens weg naar het internet gevonden mede door Lionsgate en Dutch FilmWorks. Silent Night-regisseur Steven C. Miner is verantwoordelijk voor de regie en wordt herenigd met één van de hoofdrolspelers: Bruce Willis. Eerder maakten zij Extraction. Naast Willis zien we ook Christopher Meloni, Adrian Grenier en Dave Bautista in een hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer en een poster.

FBI-agent Montgomery (Meloni) en zijn collega's Stockwell (Bautista) en Wells (Grenier) zitten een stel bankovervallers op de hielen die hun roofgoed aan liefdadigheidsinstelling weggeven. Er komt weldra vordering in het onderzoek wanneer de eigenaar van een bank, Jeffrey Hubert (Willis), mogelijk geheimen bewaart die het daglicht niet mogen zien. Terwijl de gevaarlijke overvallen verder gaan, wordt het voor Montgomery duidelijk dat er een groter complot in het spel is.



Steven C. Miner filmde naar een script van Michael Cody en Chris Sivertson (All Cheerleaders Die). Marauders is voortgebracht door diverse productiebedrijven zoals 4th Wall Entertainment en Grindstone. De actiethriller zal als het goed is de Nederlandse bioscoopzalen bereiken. Er is een releasedatum van 14 juli geprikt.



NieuwsFilm

meest populair