Video

Trailer 'Marauders': Bankovervallers hebben het op Bruce Willis gemunt

En Christopher Meloni, Adrian Grenier en Dave Bautista maken jacht op hen.

door Rik Timmer om 12:16 in Video
De trailer van actiethriller Marauders heeft diens weg naar het internet gevonden mede door Lionsgate en Dutch FilmWorks. Silent Night-regisseur Steven C. Miner is verantwoordelijk voor de regie en wordt herenigd met één van de hoofdrolspelers: Bruce Willis. Eerder maakten zij Extraction. Naast Willis zien we ook Christopher Meloni, Adrian Grenier en Dave Bautista in een hoofdrol. Bekijk hieronder de trailer en een poster.

FBI-agent Montgomery (Meloni) en zijn collega's Stockwell (Bautista) en Wells (Grenier) zitten een stel bankovervallers op de hielen die hun roofgoed aan liefdadigheidsinstelling weggeven. Er komt weldra vordering in het onderzoek wanneer de eigenaar van een bank, Jeffrey Hubert (Willis), mogelijk geheimen bewaart die het daglicht niet mogen zien. Terwijl de gevaarlijke overvallen verder gaan, wordt het voor Montgomery duidelijk dat er een groter complot in het spel is.Steven C. Miner filmde naar een script van Michael Cody en Chris Sivertson (All Cheerleaders Die). Marauders is voortgebracht door diverse productiebedrijven zoals 4th Wall Entertainment en Grindstone. De actiethriller zal als het goed is de Nederlandse bioscoopzalen bereiken. Er is een releasedatum van 14 juli geprikt.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ik word ongeveer even enthousiast over films van Bruce Willis de laatste tijd als Bruce Willis.

Krekelsaurus

Avatar

Bruce Willis is het plezier in acteren al een tijdje kwijt volgens mij.
Als ik zijn rijtje met recente filmprojecten bekijk zie ik ook de keuzes van iemand die met het minimale werk het maximale salaris eruit probeert te krijgen.

Headzz76

Avatar

...... maar deze trailer heeft mijn interesse gewekt.

Frietgezicht

Avatar

Zonde om iemand als Bautista nog in zulke B-films te zien verschijnen.

blijfaandegang

Avatar

Wel fijn om te zien dat Ari Gold een nieuwe rol voor Vince gevonden heeft

Frietgezicht

Avatar

blijfaandegang "Wel fijn om te zien dat Ari Gold een nieuwe rol voor Vince gevonden heeft"


Haha +1

NieuwsFilm