The Only Living Boy in New York
Een indringend portret van een twintiger die wordt betoverd door de maîtresse van zijn pa. Met veel fijne acteurs.

5,0 details

  • 88 Min
  • Drama
  • Verenigde Staten
88 Min Verenigde Staten

Een onlangs afgestudeerde jongeman ontdekt een affaire tussen zijn arrogante vader en diens minnares. De zoon probeert er een eind aan te maken, maar valt al snel voor dezelfde vrouw. De gevoelens van de minnares zijn wederzijds. Ondertussen krijgt de jongeman advies van een vreemde buurman.

Regie
Marc Webb
Cast
Jeff Bridges, Kate Beckinsale, Callum Turner, Kiersey Clemons, Pierce Brosnan, Debi Mazar, James Saito, Doris McCarthy, Andy Mackenzie, D Ivery, Alexander Sokovikov, Asra Arif, Jeremy Francis Bell, Faith Logan, Dean Ciallella, Cynthia Nixon, Jody Lee Bradley, Michael D. Joseph, Kevin D. McGee, Ryan Speakman.
Release
11.08.2017
Release NL
24.08.2017
Release DVD
12.02.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Marc Webb | Cast : Callum Turner (Thomas Webb), Pierce Brosnan (Ethan Webb), Kate Beckinsale (Johanna), Jeff Bridges (W.F. Gerald), Kiersey Clemons (Mimi Pastori), Cynthia Nixon (Judith Webb), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2017

Wat ga ik doen met de rest van mijn leven en nog belangrijker: met wie ga ik dat dan doen? Het zijn de essentiële vragen die twintiger Thomas Webb zichzelf nog net niet hardop stelt. Net droog achter de oren en fris uit zijn opleiding heeft de jonge New Yorker geen idee welke kant hij zijn leven moet opsturen.

Zijn leven lijkt dan ook door anderen te worden bepaald. Zijn vriendinnetje Mimi wil zich niet binden en reist binnenkort af naar Europa voor werk. Vader Ethan is uitgever en ziet niets in het schrijftalent van zijn zoon. En dan blijkt de man ook nog eens een scheve schaats te rijden en Thomas' moeder, die aan een depressie lijdt, te bedriegen met de veel jongere Britse Johanna.

alle artikelen (1)

The Only Living Boy in New York Nieuwsberichten