Kate Beckinsale is verleidelijk in 'The Only Living Boy In New York' trailer

Kate Beckinsale is verleidelijk in 'The Only Living Boy In New York' trailer

Wordt dit de nieuwe 'The Graduate'?

Bekijk hieronder de trailer voor The Only Living Boy in New York, de nieuwste film van Marc Webb (500 Days of Summer, The Amazing Spider-Man).

De film doet denken aan de Hollywoodklassieker The Graduate. Omdat de jonge Callum Turner een relatie krijgt met Kate Beckinsale een oudere, aantrekkelijke vrouw die tegelijk zijn vaders (Pierce Brosnan) maîtresse is (met daarnaast rollen voor sterren als Jeff Bridges en Cynthia Nixon). En omdat het nummer 'The Only Living Boy In New York' van Simon & Garfunkel in de trailer zit, net zoals The Graduate vol zat met hun muziek.



Thomas Webb, de zoon van een uitgever en zijn artistieke vrouw, is net afgestudeerd van de universiteit en probeert zijn plaats in de wereld te vinden. Hij verhuist van zijn ouders' appartement aan de Upper West Side van Manhattan naar de minder luxe Lower East Side buurt. Daar bevriendt hij zijn buurman W.F., een alcoholische schrijver die hem wereldse wijsheden en whiskeyshots geeft. De wereld van Thomas begint te veranderen als hij erachter komt dat zijn vader vreemdgaat met een verleidelijke jongere vrouw. Thomas is erop gebrand deze relatie kapot te maken, maar het resultaat van zijn poging daartoe is dat hij in bed belandt met zijn vaders maîtresse, het begin van een reeks gebeurtenissen die zijn wereld definitief op de kop zetten.

NieuwsFilm

meest populair