bioscoop release

Alpha (2018)

Leaders are born from survival

play
  • Actie
  • Drama
  • Thriller
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Europa, 20.000 jaar geleden. Een jonge man, Zeta, raakt tijdens zijn eerste jacht gewond en wordt na wat bedoeld was als initiatie in de elite van zijn stam voor dood achter gelaten, een jacht op een bizon die vreselijk misging. Hij wordt wakker en komt erachter dat hij gebroken is, alleen en mijlenver verwijderd van zijn dorp. Dus moet hij zien te leren overleven en zijn weg zien te vinden door de harde en nietsontziende wildernis. Voorzichtig temt hij een eenzame wolf, Alpha, die achtergelaten is door zijn roedel. Het paar leert op elkaar te vertrouwen en samen te jagen. Zo worden ze onwaarschijnlijke partners, die tegen alle verwachtingen in ontelbare gevaren trotseren om hun weg terug naar huis te vinden voordat de dodelijke winter inzet.

Alt titel
The Solutrean
Regie
Albert Hughes
Cast
Kodi Smit-McPhee, Natassia Malthe, Leonor Varela, Jens Hultén, Mercedes de la Zerda, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Spencer Bogaert, Marcin Kowalczyk, Priya Rajaratnam, Patrick Flanagan, Louis Lay, Michael Kruse-Dahl, Taran Kootenhayoo, Blake Point, Kyle Glenn Thomas, Nestor de la Zerda.
Release
02.03.2018
Release NL
30.08.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Alpha Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Alpha

acties