Leuke kinderanimatie met een raaf en een beer in een zeepkistenrace, met zowaar een spannende conclusie.
play

6,1 details

  • 73 Min
  • Animatie
  • Avontuur
  • Familiefilm
  • Duitsland
73 Min Duitsland

Een krachtig verhaal over samenwerken, acceptatie en je roeping vinden. Raafje en zijn vrienden doen mee aan een spannende race door het bos.

Alt titel
Der kleine Rabe Socke - Das große Rennen
Regie
Sandor Jesse
Ute von Münchow-Pohl
Cast
Katharina Thalbach, Anna Thalbach, Constantin von Jascheroff, Maximilian Artajo, Jan Delay, Jannik Endemann, Tim Kreuer, Monty Arnold, Ulli Smandek, Gerald Schaale, Jens Andresen, Mia Diekow, Bernd Vollbrecht, Gerhard Delling, Tanja Dohse.
Release
09.05.2015
Release NL
20.04.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Ute von Münchow-Pohl & Sandor Jesse | Cast (stemmen): Juliann Ubbergen, Dennis Willekens, Maja van Honsté, Mitchell van den Dungen Bille, e.a. | Speelduur: 72 minuten | Jaar: 2015

Wat maakt een race op een berg zo aantrekkelijk voor kinderen? Raafje met de Rode Sok is de derde kinderheld die de afgelopen maanden in de Nederlandse bioscopen van een berg af gaat en een oogst heeft veilig te stellen. In Sepp de Wolvenvriend was het doel van de neerwaartse tocht de veiligstelling van de kaasvoorraad, in Solan & Ludwig: De Grote Kaasrace ging het al meer om de race dan de kaas. In Raafje met de Rode Sok gaat het om de race en is er geen kaas meer in het spel. Alsof ze elkaar spiritueel opvolgen.

Raafje met de Rode Sok is ook net als Solan een vogel met zwarte veren die van racen houdt, een grote mond heeft en een belangrijke les moet leren: dat hij meer aan anderen moet denken en zijn eigen plezier niet altijd voorop kan stellen. En net als Solan heeft hij een dommige, vriendelijke grote vriend. Gelukkig voor Raafje kan hij zijn plezier combineren met onzelfzuchtigheid.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Raafje met de Rode Sok

acties