DVD RELEASE

Acts Of Vengeance (2017)

Payback Speaks Louder Than Words

5,0 details

  • 87 Min
  • Actie
  • Drama
  • Bulgarije
  • Verenigde Staten
87 Min Bulgarije

Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn familie dood is teruggevonden langs de weg. Niemand weet wie erachter zit. Frank stort helemaal in elkaar en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan raakt hij geïnspireerd om wraak te nemen, begint vervolgens aan zichzelf te werken en legt een eed van stilte af. Frank zal geen nutteloos woord meer uiten voordat hij de laffe daders heeft gevonden die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn geliefden.

Regie
Isaac Florentine
Cast
Antonio Banderas, Karl Urban, Robert Forster, Paz Vega, David Sakurai, Raicho Vasilev, Isaac Florentine, Atanas Srebrev, Clint Dyer, Tim Man, Owen Davis, Cristina Serafini, Mark Smith, Lillian Blankenship, Keith D. Evans, Derek Morse, Brenda Galaz-Magyar, Krastyo D. Krastev, Eric Ali, Laura Goish Markov.
Release
27.10.2017
Release DVD
23.02.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Acts Of Vengeance

acties