Nelyubov (2017)

Krachtig drama van de maker van The Return waarin liefdeloze, scheidende ouders hun kind zien verdwijnen.
play

7,9 details

  • 127 Min
  • Drama
  • Frankrijk
  • Rusland
127 Min Frankrijk

Boris en Zhenya gaan scheiden. Ze ruziën voortdurend terwijl ze hun appartement proberen te verkopen. Boris bereidt zich al voor op een nieuw leven met een jongere, zwangere vrouw en Zhenya wil gaan trouwen met een rijke lover. Niemand bekommert zich om hun twaalfjarige zoon Alyosha. Totdat hij verdwijnt.

Alt titel
Loveless
Regie
Andrei Zvyagintsev
Cast
Aleksey Rozin, Marina Vasilyeva, Maryana Spivak, Matvey Novikov, Daria Pisareva, Yanina Hope, Aleksey Fateev, Varvara Shmykova, Andris Keiss, Alexei Rozin, Maxim Stoianov.
Release
18.05.2017
Release NL
05.10.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Andrey Zvyagintsev | Cast : Maryana Spivak (Zhenya) , Alexey Rozin (Boris), Matvey Novikov (Alyosha), Marina Vasilyeva (Masha), Andris Keishs (Anton), e.a. | Speelduur: 127 minuten | Jaar: 2017

Tot op de dag van vandaag heeft Zhenya er spijt van dat ze een kind op de wereld heeft gezet, zo biecht ze op tegenover haar nieuwe vriend. Haar zoon is enkel een last voor haar en de kille moeder kan maar weinig liefde voor haar nageslacht opbrengen. Ze kijkt nauwelijks naar telg Alyosha om en mist hem niet eens na twee dagen.

Vader Boris is ook te veel met zijn eigen dingen bezig. Binnen zijn bedrijf is het onbespreekbaar dat een van de werknemers in scheiding ligt. Terwijl hij de verhalen van zijn collega aanhoort over die ene werknemer die wel gescheiden was en alles aan elkaar loog, verwacht zijn nieuwe vriendin een kindje. Het is de vraag of de baby eenzelfde toekomst als Alyosha tegemoet ziet.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Nelyubov

acties