6,8 details

  • 106 Min
  • Drama
  • Duitsland
  • Frankrijk
106 Min Duitsland

Katja's leven valt in duigen na de dood van haar man en zoon bij een bomaanslag door een neonazi terreurgroep. Na een tijd van rouwen en onrecht, komt er een tijd van wraak.

Alt titel
In the Fade
Regie
Fatih Akin
Cast
Diane Kruger, Ulrich Tukur, Numan Acar, Johannes Krisch, Denis Moschitto, Siir Eloglu, Ulrich Brandhoff, Samia Muriel Chancrin, Jessica McIntyre.
Release
26.05.2017
Release NL
29.03.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Fatih Akin | Cast: Diane Kruger (Katja), Numan Acar (Nuri), Denis Moschitto (Denilo), Johannes Krisch (Haberbeck), Ulrich Brandoff (André), Hanna Hilsdorf (Edda), e.a. | Speelduur: 106 minuten | Jaar: 2017

Er wordt vaak nogal neergekeken op fotomodellen die aan het acteren slaan. Toch zijn er voorbeelden waarbij het verruilen van de catwalk voor de filmset geslaagd uitpakt. Dit is zeker het geval voor de Duitse Diane Kruger. Waar het voormalige topmodel eerst nog voornamelijk in grote producties als Troy en Inglourious Basterds opdraafde, stort Kruger zich steeds meer op kleinere rollen. En niet onverdienstelijk.

Haar hoofdrol in het rouwdrama Aus dem Nichts is misschien wel het beste dat de actrice tot nu toe heeft laten zien. Niet voor niets werd Kruger beloond voor haar doorleefde acteerprestaties met verschillende internationale prijzen. Maar ook de Duits-Turkse filmmaker Fatih Akin levert na zijn alom gelauwerde Gegen die Wand wederom een indringend drama af dat zelfs beloond werd met een Golden Globe voor beste buitenlandse film.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Aus dem Nichts

acties