Estiu 1993 (2017)

In het aidstijdperk moet een zesjarig kind in Catalonië een nieuwe plek in de maatschappij zien te vinden.
play

7,5 details

  • 97 Min
  • Drama
  • Familiefilm
  • Spanje
97 Min Spanje

Nadat haar moeder overlijdt, wordt de zesjarige Frida naar de familie van haar oom gestuurd, om daar met hen op het land te leven. Maar Frida vindt het moeilijk om haar moeder te vergeten en zich op een nieuw leven toe te leggen.

Alt titel
Summer 1983
Regie
Carla Simón
Cast
Fermí Reixach, Isabel Rocatti, Bruna Cusí, Paula Blanco, Laia Artigas, Berta Pipó, Etna Campillo, Paula Robles, Montse Sanz, Tere Solà, Jordi Figueras, Dolores Fortis, Titón Frauca, Quimet Pla, Cristina Matas.
Release
30.06.2017
Release NL
20.07.2017
Release DVD
28.11.2017

Filmtotaal Recensie

Regie: Carla Simón | Cast : Laia Artigas (Frida), Bruna Cusí (Marga), David Verdaguer (Esteve), Paula Robles (Anna), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2017

Amper zes is Frida als ze haar beide ouders verliest in 1993. Haar staat een zware zomer te wachten, waarbij ze een nieuwe plek in een onbekend bekend gezin moet zien te verwerven. De broer van haar overleden moeder besluit het meisje in zijn gezin op te nemen, maar voelt Frida zich wel zo gewenst?

Het gezicht van de jonge actrice die Frida neerzet spreekt boekdelen. Deze Laia Artigas, met haar volle bruine krullenbos, heeft een opvallend volwassen uitstraling en doen en laten. Ook al heeft ze veel meegemaakt en weet ze met gemak haar nieuwe stiefzusjes/nichtje de baas te zijn, het is en blijft in alle opzichten een kind dat behoefte heeft aan liefde en structuur.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Estiu 1993

acties