Cargo (2017)

play

6,0 details

  • Drama
  • België
  • Nederland
  • Frankrijk
België

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme berg schulden. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug naar huis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. En Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon. Cargo is het rauwe verhaal van een familie die tot de rand van de afgrond wordt gedreven.

Regie
Gilles Coulier
Cast
Koen De Sutter, Sam Louwyck, Gilles De Schrijver, Sebastien Dewaele, Josse De Pauw, Wim Willaert, Mathias Sercu, Roda Fawaz, Mieke Dobbels, Chiel Vande Vyvere, Wennie De Ruyck, Roland Van Campenhout, Luc Dufourmont.
Release
28.09.2017
Release NL
28.09.2017

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

robvanweegen

"...Film verdient de vier sterren van de Volkskrant absoluut niet. Zeer matig scenario, waarin weinig du......"

Cargo

acties