Oude Liefde (2017)

Het is nooit te laat voor de liefde, zelfs als het niet kan en mag. Eindelijk is Beppie Melissen eens in een serieuze hoofdrol te zien.
play

5,8 details

  • 99 Min
  • Drama
  • Nederland
99 Min Nederland

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Regie
Nicole van Kilsdonk
Cast
Halina Reijn, Hadewych Minis, Eva van der Gucht, Gene Bervoets, Carly Wijs, Beppie Melissen, Ali Ben Horsting, Leo Alkemade, Wim Opbrouck, Margje Wittermans, Aus Greidanus, Claudia Kanne, Sevil Aydin, Marijn Flameling, Ewout Flameling.
Release NL
02.11.2017
Release DVD
14.03.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Nicole van Kilsdonk| Cast : Beppie Melissen (Fransje), Gene Bervoets (Fer), Hadewych Minis (Maria), Halina Reijn (Tess), Eva van der Gucht (Hilde), Carly Wijs (Nathalie), Aus Greidanus (Andries), e.a. | Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2017

Als de herfst van je leven is aangebroken en de midlifecrisis al lang achter je ligt, zou je in een fase moeten zijn beland waarin je vrede hebt met hoe het allemaal verloopt. Dat geldt zeker voor moeder en grootmoeder Fransje. Ze heeft de vader van haar vier kinderen al lang geleden vaarwelgezegd en een fijne nieuwe relatie gevonden. De schaapjes emotioneel op het droge dus.

Maar ook haar ex Fer is nog steeds samen met de jongere vrouw met wie hij Fransje destijds bedroog en uiteindelijk voor verliet. Dan slaat het noodlot toe. De enige zoon van Fransje en Fer valt dood neer, uitgerekend op zijn veertigste verjaardag. De ex-partners worden door omstandigheden verplicht weer met elkaar te spreken.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Oude Liefde

acties