5,0 details

  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Billy was ooit de coolste gozer op de middelbare school, door iedereen geliefd. Vijftien jaar later keert hij terug naar het stadje waar hij toen opgroeide en op school zat, denkend dat hij als een held onthaald zal worden, geliefd zoals vroeger. In plaats daarvan komt hij erachter dat hij niet meer zo cool is als vroeger. En dat zo'n grote liefde van toen, waar hij stiekem nog gevoelens voor koestert ondanks dat ze al anderhalf decennium uit elkaar zijn, nu een relatie heeft met de man die in hun schooltijd een sociale paria was. Billy raakt geobsedeerd door het idee dat deze man eigenlijk een moordenaar is, verantwoordelijk voor een mysterieuze lokaal overlijden. Dus probeert Billy dat met alle macht te gaan bewijzen.

Regie
Dan Gregor
Cast
Ethan Phillips, Vincent Kartheiser, Rebecca Naomi Jones, Didi Conn, Adam Pally, Billy Eichner, Mary Testa, Constance Shulman, Michael Kostroff, John Lutz, Hasan Minhaj, Julia Goldani Telles, Tami Sagher, John Reynolds, Rachel Bloom.
Release
12.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Most Likely to Murder Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Most Likely to Murder

acties