Weinig gestroomlijnde Spaanse seriemoordenaarthriller.
play

7,1 details

  • 127 Min
  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Spanje
127 Min Spanje

Inspecteurs Velarde en Alfaro moeten uitvogelen wat een seriemoordenaar drijft. Het is een race tegen de klok, die hen iets belangrijks en moeilijks doet realiseren: zoveel verschillen ze niet van de moordenaar.

Regie
Rodrigo Sorogoyen
Cast
Antonio de la Torre, José Luis García Pérez, Andrés Gertrúdix, Roberto Ã?lamo, Luis Zahera, Alfonso Bassave, Mónica López, María Ballesteros, María de Nati, Teresa Lozano, Javier Pereira, Jesús Caba, Raúl Prieto, Fran Nortes, Rocío Muñoz-Cobo.
Budget
$ 4.000.000
Release
18.09.2016
Release NL
12.07.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Rodrigo Sorogoyen | Cast: Antonio de la Torre (Velarde), Roberto Álamo (Alfaro), Javier Pereira (Andrés), Luis Zahera (Alfonso), Raúl Prieto (Bermejo), e.a. | Speelduur: 127 minuten | Jaar: 2016

Haat en liefde liggen dicht bij elkaar, zo luidt de zegswijze. Hetzelfde geldt voor goed en kwaad. Het is een subtiliteit of een relatief kleine gebeurtenis die de mens doet uitwijken naar het één of ander, al naar gelang van wat er op het spel staat. De Spaanse politiethriller Que Dios Nos Perdone (God Vergeef Ons) kent veel grijstinten. Zowel bij de daders als de rechercheurs. Maar smeedt regisseur Rodrigo Sorogoyen hiermee ook een spannend en meeslepend misdaadverhaal?

Neem speurneus Alfaro, een brute macho met veel sterke verhalen en een agressief kantje. Thuis heeft hij een dochter zitten en een vriendin die hem bedriegt. Bezorgde vader, liefhebbende minnaar, driftkop en misdaadbestrijder ineen dus. Zijn directe collega Velarde is een stotterende verlegen vrijgezel die houdt van Portugese fadomuziek en zijn oog heeft laten vallen op een mooie schoonmaakster in zijn appartementencomplex. Het is een slons die niet weet hoe hij vrouwen moet benaderen en in al zijn goede bedoelingen doorschiet tot het extreme.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

May God Save Us

acties