DVD RELEASE

Damsel (2018)

play

6,0 details

  • 113 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Western
  • Verenigde Staten
113 Min Verenigde Staten

Het is de tijd van het Wilde Westen, circa 1870. Een pioneer met enige rijkdom en de naam Samuel Alabaster reist diep de Amerikaanse wildernis in om zich te verenigen met de liefde van zijn leven, Penelope, en om met haar te trouwen. Hij brengt een opvallende reispartner met zich mee, genaamd Butterscotch: een miniatuurpaard die bedoeld is als huwelijksgeschenk voor zijn aanstaande bruid. Daarnaast huurt hij de dronkelap Parson Henry in om de ceremonie te houden. Terwijl zij het landschap zonder wetten doorkruizen wordt hun ooit simpele reis verraderlijk, en vervagen de scheidslijnen tussen held, schurk en dame.

Regie
David Zellner
Nathan Zellner
Cast
Robert Pattinson, Mia Wasikowska, Robert Forster, Morgan Lund, David Zellner, Nathan Zellner, Robyn Adams, Gabe Casdorph, Amy Jex, David Daniel, Kyley Jex, Gary Brookins, Jon Horan, Joseph Billingiere, Ray Kelleher, Palmer Scott, David Wingo, Russell Mael, Landon Weeks, Larry Zeng.
Release
23.01.2018
Release NL
02.11.2018
Release DVD
20.03.2019

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Damsel Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Damsel

acties