Hot Shots! Part Deux (1993)

Just Deux it.

Reviews (2)

Glennekeeeee

Avatar

De eerste Hot Shots was een heerlijke parodie op Top Gun. Dit keer wordt Rambo vooral onder de loep genomen. Het heerlijke aan de HS-films is dat het decor eigenlijk serieus word gehouden en vooral de details rond de personages voor de komische noot zorgen. Part Deux slaagt daar deels in, vooral omdat de eerste helft van de film iets te lang talmt in de mist en de grappen niet allemaal slagen. Vanaf de 2e helft komt de film in volle vaart, worden de grappen weer spitsiger en komt alles beter uit de verf.

Toch vond ik het allemaal iets te veel net niet en daarom is deze Hot Shots niet dé leuke parodie waarop ik had gehoopt. Toch best vermakelijk voor een keertje, al staat deze film in de schaduw van zijn voorganger

5/10

locostylish

Avatar

Dat wordt weer smullen vanavond.
Ow ja 1 tip: Kijk deze film met een groep vrienden, en vooral niet nuchter. Al ga je in je eentje op de bank zitten en de film bekijken zul je hem een stuk minder leuk vinden.

Hotshots deel 2 is grappiger als deel 1, vooral omdat er met films zoals starwars,terminator,rambo de draak wordt gestoken op een leuke manier.

Deze film moet je alleen niet te vaak zien,want dan wordt ie flauw, is het de 1e keer dat je hem gaat zien, of heb je hem een paar jaar geleden gezien dan raadt ik je aan om hem te gaan kijken

Ciao
L&S