locostylish Avatar

locostylish

Laatste reviews

Pulp Fiction(1994)

"...Thank 4 the info Woutomaniac toch vindt ik het dan vreemd dat de combinatie 666 is, en er een gouden gloed is als men het koffertje open maakt.Dit..."

The Ring Two(2005)

"...Sequels hoeven niet meteen slecht te zijn, ok het is niet origineel een tweede deel te maken, maar toch het is een film opzich en kan heel veel..."

The Bone Collector(1999)

"...Ik snap niet dat de film hier zo'n negatieve feedback krijgt. Natuurlijk hij hoort niet in het rijtje thuis van de grote thrillers zoals bv: (naar..."

Hot Shots! Part Deux(1993)

"...Dat wordt weer smullen vanavond. Ow ja 1 tip: Kijk deze film met een groep vrienden, en vooral niet nuchter. Al ga je in je eentje op de bank zitten..."

Laatste reacties

"...Een grappige film, maar met rowan atkinson en john cleese kun je ook niet veel anders verwachten ik heb hem al een tijdje niet gezien, ga hem weer kijken..."
Rat Race
"...Had deze film gehuurd en was in slaap gevallen, toch maar nog een x proberen te kijken aanstaande vrijdag..."
Men in Black II
"...Deze film is wel lachwekkend, maar volgens mij was ie zo niet bedoeld Ciao W..."
Python
"...Sorry dan heb ik het verkeerd gelezen:) dat was echt niet met opzet, dat zweer ik op de dood van marcelus wallace Ciao Locotyfus..."
Pulp Fiction
"...[quote=Dickvh]Moet je helemaal zelf weten hoor, alleen vind ik het eigenlijk onnodig, aangezien je naam bovenaan je bericht staat.[/quote] Ik vindt het gewoon leuk om de mensen te begroeten na elke post, moet er hier echt zoveel vijandigheid zijn?......"
The Terminator

laatste ratings

locostylish heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

locostylish heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.