Virtuosity (1995)

Justice needs a new program

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Redelijke SF-actiefilm met toch wel wat grote namen in de cast.
Het verhaal had iets beter gekund, maar al met al toch een spannende film.

Glennekeeeee

Avatar

Raar filmpje maar steekt er nergens bovenuit. voelt ook al gedateerd aan. enige wat ik leuk vond was de over the top prestatie van Russel Crowe. het verhaaltje is voorspelbaar en denzel is hier zeker nog niet zo sterk maar al bij al wel amusement

5,5/10

Sandvink

Avatar

De film is best grappig. Je moet er alleen niet teveel van verwachten. Crowe met zijn concert met gillende mensen en ook zijn drang naar aandacht vond ik zelf erg grappig. Zeker met zo'n paars pak aan.

ASHWIN102

Avatar

Diedo "Zeer toepasselijk uitgezonden samen met Demolition Man, want er zijn veel overeenkomsten in plot, setting en personages. Aan de andere kant denk je straks misschien twee keer dezelfde film te hebben gezien."
Jah, dit vond ik ook al zo raar. Wel grappig, ik heb deze film zo'n 16 jaar terug in de bios gezien. Vond het toen echt geen bal aan. Toen ik een stukje keek moest ik ook denken aan demolition man. En Russel acteerde gewoon echt bager vergeleken met de navolgende films met hem.

antonie

Avatar

Een vreselijke film. Heb het ongeveer 20 minuten volgehouden. Het is allemaal zo nep, zo niet spannend. Niet kijken dus.

DeGerbil

Avatar

Dit is jammer want ik vindt Denzel toch een zeer goede acteur....

Is er iemand die misschien nog wat positiefs kan vertellen over deze film?