ASHWIN102 Avatar

ASHWIN102

Laatste reviews

Rocky II(1979)

"...Was een leuke film, voor ieder wat wils! Alleen wel nep dat Rocky een dweil was toen Adrian in het ziekenhuis lag, en ze kwam bij en hem aanmoedigde..."

Vanilla Sky(2001)

"...Zo, was een lange tijd geleden dat ik deze film had gezien. Ik heb abre los ojos ook gezien en er zat inderdaad barweinig verschil tussen. Ik vond..."

Harry Potter and the Chamber of Secrets(2002)

"...Ik heb eindelijk eens deze onzinnige klotefilm afgekeken. Heb het al drie keren ervoor geprobeerd, zonder succes. En gisteren de lijdensweg met die..."

The Terminator(1984)

"...Ik ben het met Frank Castle eens. Maar de reden dat je de film vroeger wél leuk vond en nu niet, ligt niet alleen aan het feit dat je vroeger jong was..."

Crocodile Dundee(1986)

"...Zo, die heb ik als klein jochie gezien! Was niet geweldig, enige wat ik leuk vond is waar dundee in de stad samen met zijn cick beroofd worden en hij..."

Laatste reacties

"...Ik vond de dansscenes superlomp. Ze moesten "vechtend" tegen elkaar dansen. Het ging nergens over! Typisch een vrouwenfilm. :| :r..."
Bring It On: All or Nothing
"...[quote=tukkerstein]Toch vond ik de film niet extreem speciaal, niet een film om nog eens te zien.[/quote]Ik ben het hier deels mee eens. Ik vond de film echt goed, en wilde het best nog een keer zien. Alleen de spanning die je vasthoudt om de film no......"
Gladiator
"...Inderdaad Cindy, ik vind dat ze net als voor Steven Segal ook voor Sylvester Stalone een fanpage mogen oprichten bij filmtotaal. :D..."
Rocky II
"...[quote=Peter2]Begrijpen we tijdreizen niet? Zullen we het er maar op houden dat tijdreizen op aarde onmogelijk is? Slechts fantasie, waar zo langzamerhand wel erg veel films op gebaseerd zijn.[/quote]Klopt, als we alleen op waarheid gebaseerde films......"
Frequency
"...Ik vond de film wat tegenvallen, terwijl het boek prima was...."
Misery

laatste ratings

ASHWIN102 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ASHWIN102 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.