ASHWIN102 Avatar

ASHWIN102

Laatste reviews

Rocky II(1979)

"...Was een leuke film, voor ieder wat wils! Alleen wel nep dat Rocky een dweil was toen Adrian in het ziekenhuis lag, en ze kwam bij en hem aanmoedigde..."

Vanilla Sky(2001)

"...Zo, was een lange tijd geleden dat ik deze film had gezien. Ik heb abre los ojos ook gezien en er zat inderdaad barweinig verschil tussen. Ik vond..."

Harry Potter and the Chamber of Secrets(2002)

"...Ik heb eindelijk eens deze onzinnige klotefilm afgekeken. Heb het al drie keren ervoor geprobeerd, zonder succes. En gisteren de lijdensweg met die..."

The Terminator(1984)

"...Ik ben het met Frank Castle eens. Maar de reden dat je de film vroeger wél leuk vond en nu niet, ligt niet alleen aan het feit dat je vroeger jong was..."

Crocodile Dundee(1986)

"...Zo, die heb ik als klein jochie gezien! Was niet geweldig, enige wat ik leuk vond is waar dundee in de stad samen met zijn cick beroofd worden en hij..."

Laatste reacties

"...Ik kan me fast and the furious 1 niet echt herrinneren. Is deze deel nou een prequel of een sequel? Want voor een prequel is het raar, want diesel en Walker kenden elkaar nog niet (volgens mij) en voor een sequel is het ook raar, want diesel ging toc......"
Fast and Furious trailer
"...Toen ik de eerste foto zag moest ik aan Wall-E denken. :D..."
Nieuwe Watchmen stills
"...Waarom ziet Goku eruit als een Backstreet boy? Hij is helemaal niet breed of gespierd......"
Nieuwe Dragonball plaatjes
"...Oh, het gaat om Meryl Streep! Ik dacht dat het ging om de zebra uit Streep wilt racen. :D..."
Streep in nieuwe project Meyers
"...[quote=oogsnoepje]..maar aan de andere kant, deze Arnie is dezelfde man die ook aan T3 heeft meegewerkt...[/quote]Inderdaad. Misschien is het wel eens weer wat verfrissend, dat had de terminator reeks ook wel nodig. Ik heb gisteren deel 2 nog gezien,......"
Arnold niet te spreken over T4

laatste ratings

ASHWIN102 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

ASHWIN102 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.