ASHWIN102 Avatar

ASHWIN102

reacties

  • Ik vond de dansscenes superlomp. Ze moesten "vechtend" tegen elkaar dansen. Het ging nergens over! Typisch een vrouwenfilm. :| :r

    als reactie op de film Bring It On: All or Nothing

  • [quote=tukkerstein]Toch vond ik de film niet extreem speciaal, niet een film om nog eens te zien.[/quote]Ik ben het hier deels mee eens. Ik vond de film echt goed, en wilde het best nog een keer zien. Alleen de spanning die je vasthoudt om de film nog eens te zien is meer dat je wacht tot het moment dat Crowe zijn helm afdoet in de arena. Dat moment was echt super. Maar om voor een moment een film meerdere keren terug te zien, vind ik ook zonde van de tijd.

    als reactie op de film Gladiator

  • Inderdaad Cindy, ik vind dat ze net als voor Steven Segal ook voor Sylvester Stalone een fanpage mogen oprichten bij filmtotaal. :D

    als reactie op de film Rocky II

  • [quote=Peter2]Begrijpen we tijdreizen niet? Zullen we het er maar op houden dat tijdreizen op aarde onmogelijk is? Slechts fantasie, waar zo langzamerhand wel erg veel films op gebaseerd zijn.[/quote]Klopt, als we alleen op waarheid gebaseerde films moeten gaan kijken, kunnen we net zo goed Lord of the rings en Matrix ook overslaan. Dat zijn films die juist heel groot zijn geworden. Voor waargebeurde verhalen kan je dan alleen naar rtl4 kijken. Déja vu vond ik zelf erg ongeloofwaardig, maar wel spannend. Niet de moeite waard nog eens te zien. Bij frequency had ik dat niet. Ijzersterk geacteerd en verhaaltechnisch zat het goed in elkaar. Natuurlijk kan het niet, met de DeLorean kan je ook niet in de tijd reizen. Maar daar gaat het ook niet om.

    als reactie op de film Frequency

  • Ik vond de film wat tegenvallen, terwijl het boek prima was.

    als reactie op de film Misery

  • Ik heb 'em gisteren gezien, ik vond de film toen al geweldig, en nu nog steeds. Blijft een leuke film, maar je moet een film van toen niet met films van nu gaan vergelijken. En sommigen doen dat onbewust toch. De film is toch best goed.

    als reactie op de film Christine

  • [quote=juggalo]Bij FT krijgt ie een 8 van 198 stemmers. Bizar hoog cijfer eigenlijk.[/quote]Er zijn mensen die een film óf een 1 geven óf een 10.

    als reactie op de film Rumble in the Bronx

  • Wel grappig dat Danny DeVito aan deze film heeft meegewerkt.

    als reactie op de film Gattaca

  • Ben ervoor opgebleven, was inderdaad een leuke film. Ik had vet slaap, maar de film heeft me toch geboeid. Dat zegt toch wel wat. :)

    als reactie op de film Gattaca

  • Goeie film, voor degenen die het nog niet gezien hebben, ga het zien! :)

    als reactie op de film Frequency

  • Ja, batman is best reëel. :} Een soort geavanceerde McGyver.

    als reactie op de film Batman

  • [quote=Kesse]Je bent zekers te lui om de film to volgens of niet?[/quote][quote=lordhumangus]Je bent zeker te lui om goed nederlands te schrijven of niet ?Ik hoef hem niet 3x keer te zien om een simpele verhaallijn te begrijpen. wie heeft er luie hersencellen ?[/quote][quote=Kesse]En jij weet ook wel dat een typfout niets met nederlands heeft te maken,,[/quote]LOL! :D Er zitten inderdaad intelligente mensen hier op de site. Ach, als de film toch maar te genieten is? Sinds wanneer moet je intelligent zijn om een onderbroek aan te trekken?

    als reactie op de film White Noise

  • Je moet weten dat je niet naar apen moet lachen he.

    als reactie op de film Instinct

  • [quote]One life ends. Seven others begin.[/quote]Ik vind deze zin zo raar. Met het ene leven dat eindigt, zou je denken dat er dan 7 nieuwe mensen geboren worden. Dat staat er eigenlijk. Maar de zeven mensen naar wie er werkelijk gerefereerd wordt leven volgens mij al. Afijn, ben wel benieuwd.

    als reactie op de film The Dead Girl

  • [quote=Ruben Heijloo]Het ziet er allemaal wonderschoon uit; duister en prachtig tegelijk. Maar daarmee is het sterkste punt ook meteen genoemd. Want Pan's Labyrinth blijft hinderlijk afstandelijk. Relaties worden gegeven in plaats van ontwikkeld, en een bevredigende aansluiting tussen de echte wereld en de fantasiewereld van het hoofdpersonage ontbreekt. Het lijkt alsof de regisseur zich meer bekommert om de look van de film en het zo realistisch mogelijk in beeld brengen van excessief geweld, dan om het verhaal dat hij probeert te vertellen. ...nergens wordt het hoge niveau van deze film gehaald. Een lust voor het oog, maar uiteindelijk zielloos en een tikkeltje onbevredigend.[/quote]Hier ben ik het helemaal mee eens!

    als reactie op de film Pan's Labyrinth

  • Deze film blijft echt goed! Gave film. Deel 1 blijft toch de beste.

    als reactie op de film Back to the Future

  • Ik viel na een kwartier in slaap en dat kwam niet omdat ik moe was.

    als reactie op de film Dogma

  • [quote=CAGE]Geen Gambit tot dusver. Ja ik blijf zeiken erover. Met hem waren de drie delen veel beter geworden. Ach ja ....[/quote]Gambit had er inderdaad in gemoeten. Dat was een behoorlijke afknapper dat hij er in deel 2 en ook in deel 3 er niet eens werd in gezet.

    als reactie op de film Spider-Man

  • [quote=savvy]Nasynchronisatie's zijn evil :)[/quote]Incorrect je Nederlandse grammatica toepassen is ook evil. >:)

    als reactie op de film The Enforcer

  • Ik vond dit een steengoede film. En waarom er op imdb en hier een laag cijfer wordt gegeven? Smaken verschillen. Niet iedereen kan zo'n film waarderen, maar ik heb er flink van genoten! Dit is een film die je niet snel tegenkomt, heel apart, goed verhaal, goed verfilmd. Imdb is meer een richtlijn, je moet je jezelf er niet aan vastklampen.

    als reactie op de film Under Suspicion

  • Lijkt me een mix van "Dangerous minds", "The principle" en "Renaissance man".

    als reactie op de film Freedom Writers

  • [quote=WoUtoMatiC]En nog knulliger uitgewerkt dan ik het zojuist opschreef[b]t[/b][/quote]Klopt, het woord "opschreeft" van het verleden tijd zo schrijven alsof het tegenwoordige tijd is, is minder stupide. ;) Ik vond het de eerste keer niet zo vermakelijk. Omdat je weet hoe het eindigt, is het de tweede keer toch leuker om te zien.

    als reactie op de film Signs

  • Die 10 is zeker gebaseerd op die meid uit de trailer waarvan de bh vast gemaakt moet worden? Die is zeker een tien waard! :D

    als reactie op de film DOA: Dead or Alive

  • Leuke film, alleen die helen slater was echt fout. Michael lijkt op een jonge gozertje met zijn jong uiterlijken die vrouw leek net een oude oma!

    als reactie op de film The Secret of My Succe$s

  • [quote=louitje]...dit is mijn persoonlijke mening en andere zullen het misschien niets vinden...iedereen in zijn waarde laten...[/quote]Nou, laten we dan met z'n allen hand-in-hand in een kringetje gaan zitten en het liedje 'Cumbaya my lord, cumbayaaa' zingen.

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • [quote=Calvani]Zaad-film[/quote]Wat houdt dat in?

    als reactie op de film Henry: Portrait of a Serial Killer

  • Wel raar dat Fonzie steeds weer in een film van Sandler speelt. Zo goed zijn de films nou ook weer niet. Het was wel aardig, maar zoals the butcher zei; op een gegeven moment ga je je irriteren aan sandler's accent. En Fairuza Balk was zeker niet verkeerd nee!

    als reactie op de film The Waterboy

  • [quote=Diedo]Zeer toepasselijk uitgezonden samen met Demolition Man, want er zijn veel overeenkomsten in plot, setting en personages. Aan de andere kant denk je straks misschien twee keer dezelfde film te hebben gezien.[/quote]Jah, dit vond ik ook al zo raar. Wel grappig, ik heb deze film zo'n 16 jaar terug in de bios gezien. Vond het toen echt geen bal aan. Toen ik een stukje keek moest ik ook denken aan demolition man. En Russel acteerde gewoon echt bager vergeleken met de navolgende films met hem.

    als reactie op de film Virtuosity

  • [quote=Cee van Lleef]De opmerking "superfilm", gemaakt door een volslagen onbekende heeft dezelfde toegevoegde waarde als tieten op een goudvis.[/quote]Ik heb een keer een gousvis met tieten proberen te kweken, maar in plaats van tieten kreegie grote ogen! [img]http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/1047003/2/istockphoto_1047003_grumpy_black_goldfish_in_window.jpg[/img] Anyway, goeie film, goed verhaal, goeie acteurs. Deze film is compleet. Geen items waar je je aan kan storen. De film duurt lang, maar is ook weer niet traag. De gesprekken die gevoerd worden zijn boeiend. Alles gebeurt met een reden, niets wordt aan toeval overgelaten. Net als de Shawshank redemption.

    als reactie op de film The Green Mile

  • Wat een langdradige film was dit zeg. Doordat er weinig in werd gepraat, kon ik sommige stukjes op de fast forward knop zetten. Wel leuk dat er ook hindoestaans werd gepraat in de film. Maar de film duurde gewoon net iets te lang met het overbrengen van de boodschap en was ook niet boeiend genoeg om je aandacht goed vast te houden. 6/10

    als reactie op de film Samsara

  • Wat ik zo raar vind is dat de film 5 pagina's aan reviews heeft op imdb, maar er zijn nog geen 5 mensen geweest die een stem hebben uitgebracht. Dat is toch raar? Ik vond overigens deel 5 toch 1 van de betere, terwijl heel veel mensen vonden van niet. Ik vond het eens anders. Dat hij met die knul die hij getraind heeft op staat gaat knokken.

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • [quote=MikeyMo]de recensies zijn nog zowaar positief ook!!![/quote]Ja, maar dat zijn volgens mij ook die hard sly fans die zulke positieve reacties neerzetten. Dan weet je nog niet wat je ervan kan verwachten.

    als reactie op de film Rocky Balboa

  • Leuke film, zeker de moeite waard! Vooral de dansscene op het einde!

    als reactie op de film Zatôichi abare-himatsuri

  • Ik had de film nog nooit gezien, maar was zeker de moeite waard. David Caruso is zeer zeker goed. Ik had niet verwacht dat nicolas cage opeens zo groot en gespierd was! Dat was eens wat anders.

    als reactie op de film Kiss of Death

  • Wat een saaie shit film was dit zeg! Zet een "J=Lo" wanabe lookalike neer en het zal wel goed gaan. Dus niet he. Deze film was zo ongeloofwaardig. Ik vond er echt geen ene r33t aan.

    als reactie op de film Honey