Redcon-1 (2018)

War Has Just Evolved.

2,9 details

  • 115 Min
  • Actie
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Oorlog
  • Verenigd Koninkrijk
115 Min Verenigd Koninkrijk

Nadat de zombie-apocalyps begonnen is vanuit een gevangenis in London en zich van daaruit verspreid heeft, is Groot-Brittannië tot haar knieën gebracht. De verspreiding van het virus is tijdelijk binnen de perken gehouden, maar zonder een geneesmiddel zal het slechts een kwestie van tijd zijn voordat het virus door de barrières breekt. En het grootste probleem daarbij is dat zombies met gevechtsvaardigheden nu sterker en gevaarlijker zijn geworden. Met versterkte grenzen is het Zuidoosten van Engeland afgeschermd van de wereld, terwijl ontdekt wordt dat de wetenschapper die verantwoordelijk is voor het virus zich ergens in Londen ophoudt en nog leeft. Hem vinden is de enige hoop op een geneesmiddel vinden, dus wordt een speciale eenheid van acht soldaten op een zelfmoordmissie Londen gestuurd. Ze hebben 72 uur om hem te vinden in de voormalige metropool, waar de ondoden nu de dienst uitmaken.

Regie
Chee Keong Cheung
Cast
Carlos Gallardo, Douglas Russell, Orla O'Rourke, Marc Baylis, Oris Erhuero, Mark Strange, Martyn Ford, Akira Koieyama, Katarina Leigh Waters, Euan Macnaughton, Robert Goodale, Joshua Dickinson, Lyndsay Fielding, Madeleine Kelly, Michael Sheehan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Redcon-1 Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Redcon-1

acties