Instant Family (2018)

Just add chaos laughter awkwardness mistakes love.

Een mix van drama en komedie over een stel dat opeens drie pleegkinderen krijgt. Recht uit het hart, maar weinig koersvast.
play

6,5 details

  • 118 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
118 Min Verenigde Staten

Pete en Ellie kiezen in eerste instantie voor de brutale tiener Lizzy (Isabela Moner), maar krijgen daar gratis haar broertje en zusje bij. Zo hebben ze van het ene op het andere moment ineens drie kinderen, dus hoog tijd om er snel achter te komen wat het ouderschap eigenlijk inhoudt.

Regie
Sean Anders
Cast
Mark Wahlberg, Rose Byrne, Joan Cusack, Octavia Spencer, Isabela Moner, Margo Martindale, Julie Hagerty, Michael O'Keefe, Gary Weeks, Jody Thompson, Tig Notaro, Eve Harlow, Erika Bierman, Allyn Rachel, Iliza Shlesinger, Carson Holmes, Sandy Givelber, Britt Rentschler, Tom Segura, Gustavo Quiroz, Julianna Gamiz.
Release
16.11.2018
Release NL
31.01.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg (Pete), Rose Byrne (Ellie), Isabela Moner (Lizzy), Gustavo Quiroz (Juan), Julianna Gamiz (Lita), Octavia Spencer (Karen), Tig Notaro (Sharon), Margo Martindale (Sandy), Julie Hagerty (Jan), e.a.| Speelduur: 118 minuten | Jaar: 2018

Aspirerend vader Pete lijkt te denken dat het adopteren van een kind zo ongeveer gelijk staat aan het uitkiezen en ophalen van een puppy uit het asiel. Hij en zijn vrouw Ellie zijn dan ook gezwicht voor de druk van vrienden en familie om eindelijk eens aan de leg te beginnen. Maar waarom zelf een koter op de wereld zetten als er zo veel ongelukkige kids zijn die smachten naar een warm thuis? Een avondje 'sneue' gevallen bekijken op de laptop geeft de doorslag.

Het stel moet eerst op cursus om te zien of ze het pleegouderschap wel onder de knie kunnen krijgen. Daarna volgt wat je nog het beste kunt omschrijven als een braderie voor het vinden van een match met een pleegkind. Hun oog valt op de brutale tiener Lizzy die stellig van mening is dat niemand een puber in huis wil nemen. Als klap op de vuurpijl krijgen Pete en Ellie er ook nog eens Lizzy's broertje Juan en zusje Lita bij. Het kinderloze stel is opeens ouder van drie.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Instant Family Nieuwsberichten

Laatste reacties

d_97

"...Een komedie zou ik het, ondanks wat grappige momenten niet noemen. Desalniettemin vond ik het een go......"

Instant Family

acties