Bodied (2017)

No Rules. No Respect. No Mercy.

7,3 details

  • 120 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
120 Min Verenigde Staten

De blanke Adam Merkin is een afgestudeerde literatuurstudent die interesse toont in de poëtische functies van rapwedstrijden. Na het bekijken van zo'n evenement met zijn vriendin en het benaderen van een rap-held, wordt hij zelf uitgedaagd. Adam krijgt het voor elkaar zijn tegenstander met enig gemak uit te schakelen. Al snel neemt hij deel aan officiële rapwedstrijden en moet daarbij beroep doen op cultureel, ongevoelige beledigingen. De jongeman weet niet wat hem overkomt wanneer het publiek hem toejuicht en hijzelf steeds meer gevechten wil overwinnen.

Regie
Joseph Kahn
Cast
Anthony Michael Hall, Calum Worthy, Walter Perez, Debra Wilson, Jackie Long, Candice Renee, Dizaster, Shoniqua Shandai, Eddie Perino, Eric Allen Smith, Rory Uphold, Daniel Rashid, Charlamagne Tha God, Jonathan Park, Lisa Maley.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Bodied Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bodied

acties