The Aftermath (2019)

  • Drama
  • Romantiek
  • Oorlog
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Duitsland
Verenigd Koninkrijk

Duitsland, 1946. Rachael Morgan arriveert tijdens een bittere winter in de ruïnes van Hamburg om herenigd te worden met haar man Lewis, een Britse kolonel. Hij heeft de taak gekregen om de verwoeste stad te herbouwen en de inwoners te denazificeren. Rachael is stomverbaasd wanneer ze bij haar nieuwe woning aankomt - een groot huis aan de rand van de stad. Haar man heeft op onverwachte wijze besloten de vorige eigenaren van het pand, een rouwende Duitser en zijn dochter, onderdak te bieden. Vijandigheid en verdriet maken door de gespannen sfeer al snel ruimte voor passie en verraad.

Regie
James Kent
Cast
Keira Knightley, Alexander Skarsgård, Jason Clarke, Alexander Scheer, Jannik Schümann, Jim High, Fionn O'Shea, Flora Thiemann, Tom Bell, Frederick Preston, Kate Phillips, Anna Katharina Schimrigk, Abigail Rice, Logan Hillier, Joseph Arkley.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Aftermath Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Aftermath

acties